Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: en önemli yer kanat mı göbek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Default en önemli yer kanat mı göbek mi

sizce takımdaki en önemli yer nere kanatlarmı göbekmi

bende kanatlar ama rakip takımın göbeği ii oyuncuyla kapatılmışsa yenilirsin...sen en iisi orta sahayı dörtle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kullandığın taktiğe göre kanat ağırlıklı oynarsan ben öyle oynuyorum çok iyi kanat oyuncuları alman gerekiyoo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence sacma bı konu
    be

bencede bu oyunda en iyi olması gereken mevki adamları kanatta olması gerekir .Bu sayede hızlı ve etkili atak yapabilirsin.

senin taktiğine göre değşir.eğer oratdan hücüm yaparsan göbeğe iyi adam al
    kanat futbolu oynacaksan hız topsürme orta özellikleri 17 nin üstü oyuncular ala hız en az 15

göbekl . kanat çökse bile göbektekiler işi kurtarabilir.ama göbek çökerse iş biter. çünkü kale göbekte

bence oyun sistemine göre farkediyo ama her yer önemli çünkü sen kanat taktiği kullanıyosun diyelim adamlar ortadan geliyo göbek gidince çok gol yiyosun şahsen bu yüzden malatya ya karşı deplasmanda oynadğım maçta berabere kaldım

bunun tek bi cevabı var bence.. Göbek tabi kii... kanatlar işlemese bile kanat adamlarını göbektekilerinin yanına çekerek maçık fazla fazla kurtarabilirsin....

Kanatlar en önemlisi Çünkü gollerın cogu kanatlardan gelen ortalardan geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

bence de kanatlar çok önemli ama orta alanı da boş bırakırsan çok gol yersin

Eğer forvet oyuncusunun kafa vurufları iyi ise kanat.Forvet oyuncusu yerden oynamayı seviyorsa göbek daha etkili olur.Yani forvetteki oyuncuya göre kanat veya göbek iyi olur.

Bence göbek daha önemli.Çünkü topu ilk karşılayan ve daha çok top kazanması gereken yer göbek oyuncular.Ortasahadaki göbekler iyi işlemezse kanatlar bi işe yaramaz.

bence kanat önemli
    ortadan dalarsan kanattan gol yersin ama kanatlarını içeri bindirmeli şekilde oynarsan daha çok gol atarsın

2006
    XXXX
    2008

ASLA UMUDUNU YİTİRME

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

göbek daha önemli..karşı rakibin atağını keserek orta alanda kontra atağa kaldırması lazım göbeğinn..göbek çok önemli...

Arkadaşlar bence her ikiside önemli çünkü biriyle gol atıyon biriyle de defansı savunuyon

niye ki ben ikisiylede gol atıp ikisiylede savunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kanat çok daha önemli

bence kanatlar kanatlara iyi oyuncular koyarsan takım kontra atakları fişek gibi çıkar ama göbeğide boşlama orayadsa sağlam bi adam koyarsın fıstık gibi olur

Kanatlar Daha Önemlİ........

Elindeki oyuncuya göre değişir. Şahsen ben kontraatağı çok seven biriyim ama aynı zamanda süper orta açan adamlar da çıkabiliyor. Tercihim daha çok kanatlardan yana ama göbek de bazen işe yarayabilir.

Quote Originally Posted by YiiD
    Elindeki oyuncuya göre değişir. Şahsen ben kontraatağı çok seven biriyim ama aynı zamanda süper orta açan adamlar da çıkabiliyor. Tercihim daha çok kanatlardan yana ama göbek de bazen işe yarayabilir.
    görüşüne saygı duyuyorum fakt ben nerdeyse tüm maçlarımı göbek sayesinde kazanıyorum

Nesil
    2006

taktiğe göre değişir

nedemek ki bu sen gobeği sağlam tutma rakip kevgire çevirir kanatları bosaltırsanda bu seferde buyuk hatlar olusur ordan adam kaçarsa %75 goldür saçma bi konu her taktikte her alan onemlidir tek mevkii ile maç kazanırsın ama butun sezonu çıkaramazsın yani ya hepisi ya hiçbiri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

göbek kesinlikle göbeini saalam tutarsan kanatlardan gelen ortaları toplamak kalır sdce gerie

S-B-Z Misafir

göbek bence daha önemli çünkü orta sahanın ortası ne kadar zayıf olursa istedsiğin kadar gol at bir o kadarda yersin..

Nesil
    2006
    Yer
    sağ açık tan [ bazen de sağ bek olabilir ]

bence göbek...

benim mantığıma göre saldırırken kanat kapanırken göbek

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

kurdugun taktıge gore degısır eger kanat oynuyorsan kanat savunmadan hucuma cıkıyosan gobek onemlıdır ama ıkısınıde aynı anda yaparsan en ıyısı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Iyi hucum mac kazandirir ama iyi savunma takimi sampiyon yapar. Kanatlarini istiyosan yildizlardan olustur taktigin de kanatlar uzerine olsun gobegi de ortalma iki adama teslim et. Belki gol atarsin ama bir o kadar da gol yersin. Tam tersi olursa kazanma ihtimalin daha yuksek. Bence nolursa olsun maci orta sahanin gobegi kazandirir. Kanatlarin iyi olmasa da gol atarsin.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri