Arkadaşlar ben şuanda West Ham' ı yönetiyorum ancak bu klüple alakalı bir şey değil saçma saçma şeyler oluyor mesela ben aynı gerçekte ki gibi oynamak zevk almak istiyorum ama mesela az önce oynuyorum Man City ile kupa maçı yedek ağırlıklı çıkmışlar çok değil ama yinede yedek diyelim biz onlara neyse 2 - 0 öne geçtim dk 5 daha 2 0 yaptık yani çok mutluyum sonra gitti bi tane adamımız geri pas verdi çok saçma bir gol yedim başıma ilk kez gelmiyor ama 2 - 1 oldu dedim neyse boşver sonra çok saçma bir penaltı 2-2 ardından yine saçma bir gol ve 3-2 eee ben nasıl zevk alıyım bu en basit örnek ya arkadaşlar şu hatalı paslar kalecinin çıkışları verilen saçma penaltılar ofsaytlar fauller vb. yani bıktım ben oyundan çıkıp tekrar oynamak istemiyorum maçı çünkü ne anladım o zaman fm den ama zevk alamıyorum kendimde spikerlik yaparak oynuyorum zevk almak için bazen arkadaş geliyor o yapıyor zevkli oluyor ama yeter be böyle hatalar olunca ben nasıl zevk alıyım 2d ile oynadım onada alışamam yani ama zevk alamıyorum sürekli çıkmak zorunda kalıyorum yoksa sonuncu olcam böyle giderse siz nasıl zevk alıyorsunuz onu merak ediyorum![]()