Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Akhisar'a oynadığı futbol ve verdikleri emekler yüzünden sempati duyuyorum.Bu yüzden kazanmalarını da istiyorum.Gekas'ın ve Pinto'nun karşılıklı golleri ile berabere biteceğini düşünüyorum.
Akhisar kazanacaktır diye düşünüyorum.
Çünkü Gekas var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ve tanri gekasi yaratti 0-1
Gekas inanılmaz birşey ya.
Gekas 20-25 maça çıksa gol kralıydı şuan adam 12 maçta 11 gol atmış helal olsun valla adam tek başına sırtlıyor takımı.
Hamza Hamzaoğlu umarım takımını ligde tutabilir, bu imkanlarla oynattığı futbol büyük bir alkışı hakediyor. Fatih Terim boşuna projesinin başında onu görmek istemiyor, Gekas ile birlikte çıkışa geçtiler ama sene başından beri belirli bir plana göre oynamaya çalışıyorlar.
Batalla atti 1-1 batalla vs gekas bakalim kim kazancak![]()
Akhisar'ın Gekas'ı varsa, Bursa'nın da Batalla'sı var.Umarım Akhisar, bir gol daha bulur ve maçı kazanır.
Batalla'ya hayranım valla adam o boyuyla çok güzel kafa gollerine imza atıyor hem de ayağını çok iyi kullanıyor ligin en iyi 10 numarası şüphesiz.
Helal olsun Akhisar'a, inşallah kalacaklar ligde. Batalla olmasa Bursaspor'un maçlarını izlemem o kadar net söylüyorum. Ferhat'mış, Pinto'ymuş, Wedo'ymuş katlanamıyorum artık...
Gelecek hafta Ordu'ya da ikramda bulunur bunlar, sonra da zorlu G.Birliği, Eskişehir maçları var. İpler kendi elindeyken yine verdi rakiplere...
Bursa ile Akhisar ligde haksız rekabet oluşturuyor. Her maçta Batalla ve Gekas'ın golü var, adamlar bug
Tebrikler iki takıma daAkhisar ligde kalır gibi. Bursaspor da UEFA'ya kalır umarım. Bu sene yaptığı hatayı yapmayıp erken elenmezler inşallah.
Gekas.Batalla.
Başka da yorumum yok.
Bir şeye üzülüyorsam oda Gekas sezonun başında gelmediğidir.Şu an Avrupaya oynayan bir Akhisar olurdu.
Hamza Hamzaoğlu bu lige "FAZLA" bir Teknik Direktör.
Akhisar'ın kalan maçlarını gördüğünde hiç kimse ihtimal vermiyordu onlara ama Fenerbahçe dışında bütün zorlu maçlardan puan aldılar.Haftaya da yendiler mi artık ligde kaldılar diyebiliriz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!