Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar bana göre gençlerle yaşlıların buluşup dengelendiği en iyi takımlardan birindesin kıymetini bil![]()
Başarılar ,
Başarılar...
başarılar dilerim.
Başarılar.![]()
TariboWest
başarılar transferler iyi ayrıca fulham ın sahası da çok iyi ordan kolay kolay yenilmezsin diye düşünüyorum
hocam dembele tottenham da değil miydi başka dembele mi bu
Yann Sommer cok iyi transfer cok begendigim bir isim ligde bol şans bitmek bilmeyen İngiltere kupalarından bir tanesini alabilirsen muazzam olur![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Fikstürün de zorlu başlamasının takımın morali üzerinde etkisi var. Daha denk takımlarla üstüste oynanacak 4-5 maç havayı yakalatacaktır. Başarılar.
Valla bende de 26 hafta oldu, sizdeki gibi orta düzey takımlar arasında kimin naapçağı belli olmuyor, Norwich'e kaybettiğim maçı hala unutamıyorum meselabaştan Man U rakipsiz gidiyordu, farkı açmıştı lider olarak, şimdilerde tökezlemeye başladı, ilk 5 olarak Man U, Chelsea, City ve Arsenal ile yalnız kaldık zirvede.
Toparlanırsın,Yetenekli ve kaliteli bir takımın var![]()
Lucas Romero ! Üstüne basarak söylüyorum! Bu adamı al 15 sene orta saha da sıkıntı yaşamazsın.
Tecrübe önemli,Bir kaç ay içinde Javi Garcia kiralık listesine konur sende onu alırsın![]()
biglia ve douglas iyi transfeler defegahı da iyi okutmuşuz