Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İçerde yedikleri gol bu maçta sıkıntı yaratabilir Sivas'a ancak ben bu maçın 1-1,2-2 gibi berabere biteceğini düşünüyorum
Varimiz yogumuz bu mac icin. Diger finalist Fenerbahce olacak gibi geliyor onun icin bu maci alana avrupa kupasi acilmis oluyor.
Sivasspor avantajlı konumda, bu avantajı korumak isteyeceklerdir. Trabzonspor'da ise tek hedef Türkiye Kupası. Bu sezonun tek tesellisi, tek telafisi bu kupa olacaktır. Zor bir maç. Sonuçta işin ucunda Avrupa var. Trabzonspor oynadığı oyun ile hiç umut vermese de bir şekilde kazanacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Adrian penaltıyı kaçırdı ancak dönen topu gol yaptı.1-0 oldu.Çok kötü kullanmıştı penaltıyı.Şansı yaver gittide golü yaptı.
Maçın yorumcusu Trabzon'lu oyuncuları sürekli eleştiriyor.Özellikle Volkan ve Olcan'a kıl heralde![]()
Çok belli etti nereye atacağını Adrian, ben bile tutardım onu.Dediğin gibi şansına top kendisine geldi, zor da olsa attı golü. Yoksa TS moral olarak çökerdi. Şimdi skoru korumaya çalışacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Adrian oynuyor Sivasspor izliyor.
Bu adam ne zaman bu kadar iyi oldu yahu ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Golleri Adrian atiyor ama Soner muhtesem paslar atiyor.
Kupada çok farklı oynuyor Adrian, coştu yine.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bizden 4 yiyince bir afalladılar tabi ki
4. golü de bulur Trabzon,bizim gibi şampiyonluk havalarına girmeyeceklerine göre 5,6 da gelebilir iyi değerlendirirseler pozisyonları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Soner gerçekten klas bir oyuncu.İnce düşünüyor hep.
Final maçı nerede beyler ?
adrian ya iste benim adamim geldigi gunden beri bu cocukta hep birseyler oldugunu soluyorum yine beni yaniltmadi 3 gol atmis.
4-0 oldu yine adrian var golde![]()
2 mactir evde cok baska oynuyoruzFener'de yendimi avrupadayiz.
Tamam kupa finalini istedikte 5-0 ney lannnn
al iste adami cikartti ben olsam oynamam abi erkenden niye cikartiyorsun adami bari alkislatmak icin 85 de falan çikart
6 oldu ahahaha
Trabzon çok harika bir oyun oynuyor. Özellikle Halil çok etkili.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Halil muthis oynuyor , yoksa diyorum Hamitimi yolladilar bize
...
Trabzon tribunlerinde "Sivas gol gol gol" sesleri
1 gol yeseydiniz keşke, plaka olurdu.Trabzonspor eze eze kazandı gerçekten, tebrik ederim. Hiç böyle bir skor beklemiyordum maçtan önce.
Canım FEDA olsun sana !
Sivas bitmiş.
ligdeki trabzon daha samimi geldi bana![]()
Sivas taraftarı demiş ki forumlarında ; Ne zaman tam düzlüğe çıkıyoruz toparlanıyor hep bunlar gelip alt üst ediyor herşeyi.)