Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Afrika'nın Gözbebeğinde Hedef Afrika Uluslar Kupası! - Kamerun [4.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Default Afrika'nın Gözbebeğinde Hedef Afrika Uluslar Kupası! - Kamerun [4.Sezon]

Fenerbahçe ile sürdürdüğüm kariyerimi sizlerle paylaşmak istedim. Şu an 2. sezonumun ortasındayım, ilk sezon hakkında genel bir değerlendirme yaparak başlayacağım. Haydi bismillah.

İlk sezon sezonun son maçına kalan şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmayı bildik. Son maçta bizden 1 puan önde lider konumda bulunan Galatasaray'ı geriye düştüğümüz maçta 2-1 yenerek şampiyon olduk.

Lige ve Avrupa Ligine fazlasıyla konsantre olduğumuz için yarı finalde Bursa'ya kupada elendik.

Avrupa Ligi serüvenim için de işte şu yeterlidir. Tam bir peri masalıydı. Sporting Lisbon,Porto,Lille,Tottenham ve Newcastle. Hepsi boyun eğdiler sarı lacivertlilere.

Kuşkusuz en iyi sezonumu geçirdim bu kariyerimde. Ligde son maçta Kadıköy'de 1 puan önümüzdeki Galatasaray'ı ağırladık ve Kadıköy'de şampiyonluğa bu kez izin vermedik.

Şampiyonlar Ligi Playyoff turunda Kopenhag'e elenip düştüğümüz Avrupa Liginde de tam bir peri masalı yaşadık.

Amsterdam ArenA'da Newcastle karşısında 90 dakika 1-1 sonuçlandı. İngilizlerin kaçan (Volkan'ın kurtardığı) 1 penaltısı var. İlk uzatma devresinde bir penaştı daha oluyor ve geri düşüyoruz. Artık bu iş bitti derken Meirelesin savunma arkasına attığı topta hatayı yapıp topu kaçıran Coloccini'ye ve İngilizlere yaptığı hatanın bedelini Caner ile 120+1'de ödetiyoruz.

[YOUTUBE="5KqHHw4VOV0"]Caneeeeeeeeeeeeeeer[/YOUTUBE]

Maç penaltılara kalıyor, ilk penaltıyı Kuyt kullanıyor direğe nişanlıyor. İçimden küfürler sallarken Ameobi de kaçırıyor. Sow ve Taylor penaltıları başarıyla kullanıyorlar. Baroni'nin penaltısına Debuschy yanıt veremiyor. Caner bizi rahatlatmak için topu beyaz noktaya koyuyor ve kaleci Krul ile topu ayrı köşelere gönderiyor. Newcastle cepshesi heyecanlı, topun başına Coloccini geliyor Volkan'a takılıyor ve kupayı alıyoruz. Gecenin kahramanları kuşkusuz Caner ve Volkan oluyor.

Ve ilginç olanı, bu başarıya sadece tek transfer ile, Blaise Matuidi ile ulaştık. Gerektiğinde stoper oynayan Orhan Şam ile, uzun süreli sakatlıklarla boğuşurken yedek takımdan gelip beni kurtaran Topuz'la, Topalla Sow'la başardık. Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var.

Unutmadan yaptığımız transferlerin geçmişi.

Formlarının zirvesinde olan Semih, Yobo, Meireles gibi oyuncularla yollarımızı ayırdık. Volkan da devre arasında ayrılmak istediğini söyleyince (çok sinirlendiğim bir durumdur, affetmem göderirim) onu da Milan'a sattık.

Sol bek kıtlığından dolayı maaş bütçemizi sarsmayacak bir imzayı Kolarov'a attırdık. Gerçek hayatta da takip ettiğim İspanyol yıldızı Rochina'yı beklediğimden daha ucuza kaptık Blackburn'den. Yeni 10 numaram o olacak. Her zaman hayalini kurduğum Sow-Emenike ikilisini oluşturmak için paraya kıydım ve Emenike'yi getirdim. Diğer transferler gördüğünüz gibi. M.Demir'e biraz fazla bayıldık gibi geldi ancak çok daha büyük meblalara satabileceğimizi düşünüyorum.

Unutmadan, geçen sezonki puan cetveli;

Kuralları okudum, kabul ediyorum. Saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tesekkur ederim hocam anlayisin icin

Nesil
    2012

Hocam tebrik ettim , Kupamız hayırlı olsun transferlerde M. Demir hariç hepsi güzel , M.demir 1 maç oynar 3 ay sakat ve çok para ödemişiz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kolarov çok sevdiğim bir sol bektir rochina da bu oyunda gerçekten iyi oynuyo

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kolarov çok sevdiğim bir sol bektir rochina da bu oyunda gerçekten iyi oynuyo
    Rochina'dan beklediğimden fazlasını alıyorum teşekkür ederim mesajın için

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam tebrik ettim , Kupamız hayırlı olsun transferlerde M. Demir hariç hepsi güzel , M.demir 1 maç oynar 3 ay sakat ve çok para ödemişiz
    Vallahi şu ana kadar sakatlanmadı, Sow ve Emenike'nin yokluğunda iyi işler çıkarıyor Mesajın için teşekkür hocam.

Başarılar hocam ilk sezon iyi geçmiş transferler de güzel ama Türk oyunculara ağırlık vermeye bak derim yine de

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Başarılar hocam ilk sezon iyi geçmiş transferler de güzel ama Türk oyunculara ağırlık vermeye bak derim yine de
    Teşekkür ederim hocam, sezon sonu bakacağız onların çaresine (:

23. Hafta Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Sezon başında gereksiz puan kayıpları ve mağlubiyetler yaşadık. Galatasaray'da da durum böyleydi. Öyle ki Ünal Aysal tarafından kovulan Fatih Terim'in yerine Ersun Yanal getirildi. Ondan sonra biz de onlar da toparladı ve ligde 1.-2. sıralara yerleştik.

Şampiyonlar Ligi E Grubu

Şampiyonlar Ligi'nde tek amacım bu grupta 3. olabilmekti. Ancak rakipleri çok büyüttüğümü 3. haftadaki Real Madrid maçında anladım. Şov yapıp Madrid'i 3-0'la geçmemizin ardından gruptan çıkabileceğimize inandım. Bate'yi 2 maçta da farkla geçtik. Juve'ye ilk maçı 2-0 verdik ancak Saraçoğlu'nda 1-0 ile geçtik. Son maçta zaten gruptan çıkacağimız için formalite icabı çıktık. Madrid bizden rövanşı 3-1 ile aldı Bernabeu'da.

1. Turda Napoli ile eşleştik. İlk maçı Kadıköy'de 3-1 kazandık rövanşı bekliyoruz.

- STSL 24. Hafta -

Zor günler geçiren rakibimizi 4-1'le uğurladık.

Şu zamana kadar süregelen fark yaratan oyuncu istatistikleri ise şöyle;

Emmanuel Emenike - 23 Maç 9 gol 11 asist
    Moussa Sow - 39 maç 33 gol 6 asist
    Hasan Ali Kaldırım - 30 maç 2 gol 8 asist

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şl ve ligde çok iyiyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

UEFA için tebrikler.Bu sezon da bütün kulvarlarda iyi gidiyoruz.Caner'in golü de güzelmiş,kaçırsa hüsran olurdu ama.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yorumlar için teşekkürler, internetimin olmadığı bir yerdeydim ve 2. sezonumu da bitirmiş oldum. İlerleyen saatlerde genel bir değerlendirme yapıp yeni sezona başlamayı düşünüyorum. Yalnız ilgi çok az.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

sen yeterki ilgi iste ama Fenerle açman üzdü beni

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    sen yeterki ilgi iste ama Fenerle açman üzdü beni
    Fenerliyim hocam kimle açayım.

Başarılar kardeşim.Taktiğini görebilir miyiz?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Başarılar kardeşim.Taktiğini görebilir miyiz?
    İlk sezon 4-2-3-1 oynattım H.Ali-Egemen-Topal-Gökhan defansta(ancak sakatlıklardan çok daha fazla Orhan Şam forma giydi) defans hattını oluşturdu. 2'li MC'de Matuidi ile Emre, AMC'de Baroni AMR ve AMR'de ise Caner ve Kuyt görev aldı. Forvette ise değişmez ismin Sow'u oynattım.

İkinci sezon ise genel olarak 4-2-3-1'in yanında 4-4-2 ve 4-2-4'e dönmeye çalıştım Emenike'nin gelişyle. Mesajın için teşekkürler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İkinci sezondaki fotoğrafların bulunduğu klasörü yanlışlıkla silmişim, o yüzden 3. sezonu anlatamya başlayacağım.
    2. sezonda ligde rahat şampiyon olduk, kupa finalinde Galatasaray'a elendik. Böylelikle iki sezon üst üste ligi kazanan biz, kupayı kaldıran GS oldu. Şampiyonlar Ligi'nde ise peri masalını yaşadık ve yarı finale kadar çıktık. Ancak orada da Real Madrid'e Bernabeu'da 1-0, Saraçoğlunda 3-2 yenilerek toplamda 4-2 ile elendik. Real Madrid de finalde 10 kişi kalmasına rağmen Barcelona'yı 1-0 yenerek kupaya uzandı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2013-2014 Sezonu

Puan Durumu

En İyi Yerli Oyuncu

En İyi Yabancı Oyuncu Gol ve Asist Kralı Moussa Sow

Yılın Takımı

Süper Kupa üst üste 3. kez müzemizde!

Transferler

Sezon içinde anlaştığımız Batalla ve Aykut Demir bedelsiz olarak katıldı. Büyük umutlarla sol bölgeye gelecek vaadeden Nacer Chadli'yi transfer ettik. Adrian'ı 9 MN € satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladık ve Türkiye'nin 2 gurur ismi Alper ve Serdar Aziz'i takımımıza kattık. Beklentimiz yüksek.

FM tarhimideki en heyecanlandığım maç olmuştur muhtemelen. 2-0 geriye düştük 3-2 öne geçtik. 90'da durum eşitlendi, 90+2'de bir kere daha geriye düştük. Maçın son saniyesinde Muhammet Demir ile güldük.

İlk 6 hafta puan durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tek kelime ile tarih yazdık. Geçen sezon evimizde 3-0'lık darbe vurduğumuz Madride bu sene de gruplarda 4-1'lik hezimet tattırıyoruz. Geçen sezonun şampiyonunu resmen ağlatıyoruz.

F Grubu Puan Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

serdar ve alpere 20 fazla olmamış mı ucuza daha iyi oyuncular bulunabilirdi özellikle orta sahada

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

serdar ve alpere 20 fazla olmamış mı ucuza daha iyi oyuncular bulunabilirdi özellikle orta sahada
    8 yabancıyı doldurduğum için yabancı transfer yapamazdım, defansta gerçekten kaliteli bir adama ihtiyacım vardı hem iyi bir yedek olabilecek hem de gerektiğinde maç kurtarabilecek o yüzden Serdar'ı aldım. Ancak Alper'e biraz fazla verdik, umarım o da para kazandırarak gider. (: Yorumun için sağol.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Orta Sahamızın bel kemiği Matuidi'yi kaybettik. Ayağı kırılmış.

Kötü günler geçiren Beşiktaş'a acımadık. Bu maçtan sonra Ertuğrul Sağlam kovuldu, yerine Mustafa Denizli getirildi.

Almanya'da 1-1 berabere kaldığımız Hannover'i Saraçoğlu'na gömdük. 2 kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı ki ikisi de doğru kararlardı.

Bu maçtan sonra da grupta 2. sıradaki yerimizi koruyoruz. Grupta son iki maç kaldı.

M.City
    Real Madrid(D)

Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde an itibariyle M.United'ın ardından en çok gol atan 2. takımız. (United 11 gol)

Yüksek maç trafiği sebebiyle de ilk kaybımızı Ordu'da verdik. Böylece ligde 11. hafta tamamlandı. Halen 1. sıradayız.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şl baya zormuş reale city iki darbe vurmuş ama real hannoveri yener bizim de city yi yenmemiz şart

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

şl baya zormuş reale city iki darbe vurmuş ama real hannoveri yener bizim de city yi yenmemiz şart
    Zaten çıkmayı garantiledi onlar, bakalım bize bir güzellik yapalar mı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kaldığımız yerden devam edelim.

--

Transfer listesinde dolanırken ilginç bir detaya rast geliyoruz. Pescara'da oynayan Türk asıllı furbolcu Mervan Celilk için 230.000.000 € bonservis bedeli isteniyor. Ah bu İtalyanlar çok şakacı...

G.Saray'dan geçtiğimiz sezon kovulan Terim, Kasımpaşa'nın başına geçiyor. Tam da bizim maçtan önce. Yeniden Kadıköy'e konuk oluyor Terim.

Ancak acımıyoruz.

Ve kulüpte herkesin yüzünü güldüren bir gelişme yaşanıyor. 37 yaşında emekliye ayrılan efsane futbolcu Alex de Souza kulübe gönderdiği bir faksla kulüpte oyunculuk dışı bir görev edinmek istediğini söylüyor. Biz de kralımızı yedeklerimizin menajeri yapıyoruz şimdilik.

Fikstür böyle şekillendi. Real Madrid yoluna Avrupa liginde devam ediyor. Bir üst turdaki rakibimiz FC Porto oldu. İlk maç Kadıköy'de.

STSL Puan Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlgi sıfır ancak biz devam edelim, güncelleme geliyor birazdan....

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yoğun mesai devam ediyor. 3 as oyuncumuz sakat, 2'si milli takım kampında. Bence bunlara rağmen fena atlatmadık bu dönemi. ZTK'da gruplardan GS ile beraber çıktık. Bunda son maçta TT Arena'da kaybetmem önemli rol oynadı kazansaydım veya berabere kalsaydık Ordu gruptan çıkacaktı.

İşte zorlu fikstürün sonuçları;

Son GS maçı ile beraber Sow Senegal'in elenmesiyle takıma döndü. Alper-Chadli ve Matuidi iyileşme evresine girdiler. Emenike'nin Nijeryası ise gruptan çıkmayı başardı. Emenike için henüz bir geri dönüş tarihi veremiyoruz.

Geç oldu ama Başarılar Yürü be kim tutar seni !!!(Ben de Fenerliyim )

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SiLveRLeaD View Post
    Geç oldu ama Başarılar Yürü be kim tutar seni !!!(Ben de Fenerliyim )
    Yürüyoruz da ilgi çok az hocam, Porto maçlarında canlı anlatım yapacaktım ancak yorum gelmiyor.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Yürüyoruz da ilgi çok az hocam, Porto maçlarında canlı anlatım yapacaktım ancak yorum gelmiyor.
    Bende de aynı sorun var da, kendi kendime "Daha yeni başladın oğlum, diyorum "
    Sen beni takip et bende seni takip edeyim olur mu Hocam

Kolarov'u büyük takımlarda para olunca alırım.. Bide şöyle 22-23 yaşlarında olsa Kontrol çalıştır ona...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri