Fenerbahçe ile sürdürdüğüm kariyerimi sizlerle paylaşmak istedim. Şu an 2. sezonumun ortasındayım, ilk sezon hakkında genel bir değerlendirme yaparak başlayacağım. Haydi bismillah.
İlk sezon sezonun son maçına kalan şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmayı bildik. Son maçta bizden 1 puan önde lider konumda bulunan Galatasaray'ı geriye düştüğümüz maçta 2-1 yenerek şampiyon olduk.
Lige ve Avrupa Ligine fazlasıyla konsantre olduğumuz için yarı finalde Bursa'ya kupada elendik.
Avrupa Ligi serüvenim için de işte şu yeterlidir. Tam bir peri masalıydı. Sporting Lisbon,Porto,Lille,Tottenham ve Newcastle. Hepsi boyun eğdiler sarı lacivertlilere.
Kuşkusuz en iyi sezonumu geçirdim bu kariyerimde. Ligde son maçta Kadıköy'de 1 puan önümüzdeki Galatasaray'ı ağırladık ve Kadıköy'de şampiyonluğa bu kez izin vermedik.
Şampiyonlar Ligi Playyoff turunda Kopenhag'e elenip düştüğümüz Avrupa Liginde de tam bir peri masalı yaşadık.
Amsterdam ArenA'da Newcastle karşısında 90 dakika 1-1 sonuçlandı. İngilizlerin kaçan (Volkan'ın kurtardığı) 1 penaltısı var. İlk uzatma devresinde bir penaştı daha oluyor ve geri düşüyoruz. Artık bu iş bitti derken Meirelesin savunma arkasına attığı topta hatayı yapıp topu kaçıran Coloccini'ye ve İngilizlere yaptığı hatanın bedelini Caner ile 120+1'de ödetiyoruz.
[YOUTUBE="5KqHHw4VOV0"]Caneeeeeeeeeeeeeeer[/YOUTUBE]
Maç penaltılara kalıyor, ilk penaltıyı Kuyt kullanıyor direğe nişanlıyor. İçimden küfürler sallarken Ameobi de kaçırıyor. Sow ve Taylor penaltıları başarıyla kullanıyorlar. Baroni'nin penaltısına Debuschy yanıt veremiyor. Caner bizi rahatlatmak için topu beyaz noktaya koyuyor ve kaleci Krul ile topu ayrı köşelere gönderiyor.

Newcastle cepshesi heyecanlı, topun başına Coloccini geliyor Volkan'a takılıyor ve kupayı alıyoruz.

Gecenin kahramanları kuşkusuz Caner ve Volkan oluyor.
Ve ilginç olanı, bu başarıya sadece tek transfer ile, Blaise Matuidi ile ulaştık. Gerektiğinde stoper oynayan Orhan Şam ile, uzun süreli sakatlıklarla boğuşurken yedek takımdan gelip beni kurtaran Topuz'la, Topalla Sow'la başardık. Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var.
Unutmadan yaptığımız transferlerin geçmişi.
Formlarının zirvesinde olan Semih, Yobo, Meireles gibi oyuncularla yollarımızı ayırdık. Volkan da devre arasında ayrılmak istediğini söyleyince (çok sinirlendiğim bir durumdur, affetmem göderirim

) onu da Milan'a sattık.
Sol bek kıtlığından dolayı maaş bütçemizi sarsmayacak bir imzayı Kolarov'a attırdık. Gerçek hayatta da takip ettiğim İspanyol yıldızı Rochina'yı beklediğimden daha ucuza kaptık Blackburn'den. Yeni 10 numaram o olacak. Her zaman hayalini kurduğum Sow-Emenike ikilisini oluşturmak için paraya kıydım ve Emenike'yi getirdim. Diğer transferler gördüğünüz gibi. M.Demir'e biraz fazla bayıldık gibi geldi ancak çok daha büyük meblalara satabileceğimizi düşünüyorum.
Unutmadan, geçen sezonki puan cetveli;