Siyah İncilerde hedef 5 yıl sonunda Avrupada ilk 30 takım arasına girebilmek.
Logomuz
Başkanımız Hilmi Volaka
Nazilli Şehir Stadı
Kadromuz
Taraftar Grubumuz
Genel Bakış
Kadromuz
Yıldız Oyuncumuz
Taktiklerimiz
Siyah İncilerde hedef 5 yıl sonunda Avrupada ilk 30 takım arasına girebilmek.
Logomuz
Başkanımız Hilmi Volaka
Nazilli Şehir Stadı
Kadromuz
Taraftar Grubumuz
Genel Bakış
Kadromuz
Yıldız Oyuncumuz
Taktiklerimiz
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar.
Teşekkürler.Eksik yada yanlış yaptığım şeyler olursa uyarın lütfen.Bu tarz paylaşımlar konusunda acemiyim![]()
Başarılar....
İlk transferimiz kaleye.Trabzonsporun genç kalecisi Zeki Ayvaz ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayız.
![]()
Bir transferde ortasahaya geldi.FC Wolfurt takımından İkiyönlü Ortasaha oyuncusu Serkan Aslan'ı 500€ karşılığında kulübümüze kattık.
Bir transferde defans bölgesine yapıp transferi sonuçlandırmak istiyoruz.
Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaptık.Hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz.Öncelikle Beşiktaş tan genç sol bek Emre Özkanı bedelsiz olarak ardından serbest dolaşan stoper Recep Yıldızı kadromuza katmış bulunmaktayız.
![]()
arma değişikmiş başarılar 2.lig demiyiz şu an
Teşekkürler.Evet 2. lig kırmızı grup.
Armada Aydının meşhur efesi, ege bölgesi incir üreticisi olarak incir, yine bölge ile özdeşleşmiş pamuk zeytin narenciye ve kestane bulunuyor.Ayrıca arkada bulunanda sümerbank basma fabrikası.Bana kalırsa çok karışık bir logo
Sümerbank basma fabrikası ile ilgili bilgi: http://www.odatv.com/n.php?n=ataturk...si--2904111200
Gol Düellosu Nazillinin
2.Lig Kırmızı grup ilk hafta maçlarında Güngören Bld. ile karşıkarşıya gelen Nazilli 3 puanı 4 golle aldı.Toplamda 7 gol olan maçta taraftarlar çılgına döndü.
![]()
2. Maç
3.Maç
4.Maç
![]()
Başarılar. İlk maçlar iyi ama sonrasında düşüş var
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Şuan mevcut taktiklerde tam optimizasyon sağlamaya çalışıyorum.Daha efektif hale getirmeye çalışıyorum.O yüzden biraz sıkıntılı.Taktikler tam oturunca umarım güzel bir galibiyet serisi yakalayacağız.
5.Maç
6.Maç
7.Maç
![]()
Başarılar iyi gidiyoruz![]()
Sağol hocam.Takım tam istediğim gibi oynayamıyor.Takımın tam ne yapacağını görüp ona göre transfer yapmak istedim aslında asıl transferleri devre arasında yapacağım o yüzden.tabi yapabilirsemBu sezonki hedefim en kötü playoff larla PTT 1. Lige yükselmek.
8.Maç
9.Maç
10.Maç
![]()
Huyunu suyunu bilmediğin takım yine de iyi gidiyorsun
Sağolasın hocam.Memleketim dedim bakalım ne olacakBu aralar sıkıntılı geçmeye başladı
Türkiye kupası 2.Ön Eleme Maçı
11.Maç
12.Maç
![]()
MP Antalyaspor ile bağlantı kurduk.Kardeş kulüp talebimizi kabul ettiler.Kulübün gelişimi için faydalı bir anlaşma olmasını umut ediyoruz.
![]()
Kötü gidişatımız devam ediyor.
13.Maç
14.Maç
15.Maç
![]()
Başarılar hocam fakat en başta Emre Özkan'ın profili yerine Serkan Aslan'ın profilini koymuşsun transferlerde![]()
Sağol hocam dikkat etmemişim.![]()
16.Maç
İlk yarıyı bu şekilde kapatmış olduk.Beklentilerin altında kaldık ve sezonun 2. yarısında amacımız taraftarımıza kendimizi affettirmek.
Devre arasında kadromuzu Mustafa Sarp, Şamil Ünal ve Ali Sakal ile güçlendirdik.
Yaptığımız takviyeler olumlu sonuç verdi ve sezonun 2. yarısına iyi başladık.Ortasahamız artık daha dinamik ve savaşçı
17.Maç
18.Maç
19.Maç
20.Maç
![]()
21.Maç
22.Maç
23.Maç
![]()
24.Maç
25.Maç
26.Maç
27.Maç
![]()
Kolay kolay yenilmiyorsun bu güzel, arada sırada puan tablosunu da paylaşsan daha güzel olacak![]()
Haklısın hocam.İlk kariyerim olduğu için biraz acemilik var
![]()
28.Maç
29.Maç
30.Maç
30.Maç sonunda liderliğe yükselip play offlara kalmayı garantiledik.