FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar .
Emre Belözoğlu kararının fazlasıyla hatalı olduğunu düşünüyorum; çünkü şu hali ile bile takımı en az 2 yıl sırtlayabilecek kapasitede. Başarılar.
kadlec olmamış ya yedek olarak götürürdü en kötü bu arada baŞKA site bulamadın mı![]()
Kadleci 13.5 M € sattım ben sende nasıl oynamıyorEmre'nin maşında indirime gidebilridin futbolu bende bıraktı mesela.
![]()
Yorumların için teşekkürler
2 maçı da değerlendiricek olursam.Genel olarak maça iyi başlıyoruz ama savunma yönümüzde sıkıntılar var.İlerleyen zamanlarda sistem oturucak.
Saçma 2 golle mağlup olduk . Takımın bir an önce toparlanması lazım.
Her zaman söylediğim gibi öne geçiyoruz sonra beklenmedik 2 gol yiyoruz.Sonuç Mağlubiyet..!
Rakip zayıf olabilir ama hatrı sayılır bir oyun oynadık sistem yavaş yavaş oturuyor.
FENERBAHÇEMİZ GENÇLERBİRLİĞİN'DEN AYKUT DEMİR İLE ANLAŞMIŞTIR.
FUTBOLCUNUN KULÜBÜNE 5.5M € BONSERVİS BEDELİ 48 AY TAKSİTLE ÖDENECEKTİR.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş
lyon un gelmesi kötü olmuş şl de şu ana kadar hep güçlü takımlarla karşılaşmışsın son maç hariç ve sonuçlar iç açıcı değil
kariyeri mecburen sonlandırıyorum.Kayıt dosyası sorun verdi oyuna giremiyorum.Yeni fenerbahçe kariyeriyle karşınızda olucam..
şansızlık banada öyle olmuştu![]()