1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: TSV 1860 Münih | Since 1860

1. Cool TSV 1860 Münih | Since 1860

TSV 1860 Münih, Almanya'nın Münih kentinde kurulmuş spor kulübüdür. Bayern Münih'ten sonra şehrin en popüler ikinci takımıdır.
    1. Bundesliga'daki ilk ve tek şampiyonluğunu 1965/1966 sezonunda alan 1860 Münih, 2004 yılında 2. Lige düşmüştür.

Tam isim : Turn- und Sportverein München von 1860
    Renkler : Mavi-Beyaz
    Kuruluş : 7 Mayıs 1860
    Stadyum : Allianz Arena
    Başkan : Dieter Schneider
    Lig : Bundesliga 2
    Başarılar

• Bundesliga şampiyonluğu: 1966
    • Almanya ikinciliği: 1931, 1967
    • Almanya Kupası: 1942, 1964
    • Avrupa Kupa Galipleri Kupası finali: 1965

Bu ilk yaptığım fm 13 kariyeri olacak. Daha önce fm 12 oynuyordum. Ama fm 13 daha bi değişik geldi bana. Çok başarılı olamadım ilk oynadığım takımlarda bakalım bu kariyerde neler olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

3. Default

1860 MÜNİH'TE KAN DEĞİŞİMİ.
    Aradığı başarıyı bir türlü bulamayan 1860 Münih,teknik direktörüyle yollarını ayırdıktan sonra arayışlarını tamamladı. Yeni teknik direktör genç çalıştırıcı Abdulkadir Akyol oldu.
    1 senelik sözleşme imzalandığı duyuruldu.
    Başkan Dieter Schneider yaptığı açıklamada Akyol'a güvendiklerini belirtirken mali problemlerden dolayı fazla transfer bütçesi veremeyeceklerini altyapıdan gelecek oyuncularla takımı bütünleştirerek bir başarı istediklerini söyledi.

HEDEFLER
    1-İlk sezonu ilk 8 içinde bitirmek.
    2-Regenlerin çıkmasıyla birlikte ikinci sezon bi çok oyuncumuzu satıp yerine genç oyuncular alıp en az 5 senelik bi kadro kurmak ve kalıcı başarı elde etmek.
    3-Maaş bütçesi ve transfer bütçemiz çok çok düşük klüp mali kriz içinde. Eğer bu isteklerimi gerçekleştiremeyeceğimi düşünürsem istifa edip daha iyi bi klübe geçmek istiyorum.

Kısıtlı transfer bütçemizden dolayı bir kaç transferle transferi bitireceğiz.

DİEGO BİSESWAR 1860 MÜNİH'TE. (3.3 MN TL)

Kayserispor'da forma giyen Diego Biseswar kendisini 4 seneliğine 1860 Münihli yapacak olan sözleşmeye imza attı.

Serbest oyuncu transferlerimiz. Forvetimiz ve kalecimizin sakatlanmaları durumunda oynayacak oyuncular.

YUSUF SOYSAL

SAMİ EL NOUNOU

Last edited by littlepsycho : 04.Temmuz.2013 at 07:04

4. Default

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Fena oynamadığımız maçta Grashoppers'i 3-2 lik skorla geçtik.

Baya zorlandık ama 1-2 lik skorla galip gelmesini bildik.

İkinci maçımızda Teplice'i 2-1 ile geçtik.

Gayet iyi oynadığımız maçta güçlü rakibimizi 3-0 lık skorla geçtik.

Zayıf rakibimizi gole boğduk.

başarılar , takipdeyim

6. Default

Quote Originally Posted by oguuz9 View Post
    başarılar , takipdeyim
    Teşekkürler

Hazırlık maçlarında öne çıkanlar.

Gabor Kiraly
    Tecrübeli kurt, yaptığı kurtarışlarla takımın değişmezlerinden olacağını gösterdi. En iyi performans sergileyenlerden olup takımdaki yerini garantiledi.

Christopher Schindler
    Alman futbolcu hem attığı kafa golleri ve performansıyla takımdaki yerini garantiledi.

Grzegorz Wojtkowiak
    Özellikle uzun taçlarıyla bizi çok gol pozisyona soktu o da 11in değişmez isimlerinden olacak gibi duruyor.

Moritz Stoppelkamp
    Alman kanat oyuncusu 10 numaranın hakkını verdi. İçe kat edişleri golleri ve ortalarıyla kadrodaki yerini ayıranlar arasında yer aldı.

Benjamin Lauth
    Alman golcümüz beklenenin üzerinde bir performans gösterdi. Takımını taşıyan isimlerden oldu. Umarım böyle devam eder.

Ben de açmıştım 1860 Münih gerçekten kadrosu 2.lig takımlarına göre çok harika. Ancak sol kanatta eksiği vardı oraya da biseswar gelmiş kalecini sakın kaybetme derim. Başarılar. Bana transfer bütçesi olarak 260.000 € verdiler sana ne kadar verdiler ?

8. Default

Bilgisayara format atmak zorunda kaldım save dosyası gitti. Başka bir kariyerde görüşmek üzere

Mesaj Yetkileri