Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel
Stad
Amacımız : İlk sezonu ilk 8 içerisinde bitirebilmek ve ileriki sezonlarda Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek.
Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel
Stad
Amacımız : İlk sezonu ilk 8 içerisinde bitirebilmek ve ileriki sezonlarda Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek.
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar Gekas'a selam
Basarilar.
Başarılar , işin zor![]()
Akhisar transferleriyle göz dolduruyor.
Bazı oyuncularımla yolları ayırmayı planlıyorum. Özellikle stoper bölgesine takviyeler yapmayı planlıyorum. Stoper'de ilk olarak fizik gücü yüksek oyunculara yönelmek istiyorum. Markaj, top kapma, pozisyon alma, pas benim için ikinci planda.
Akhisar Transferde Dikkatleri Üzerine Çekiyor.
Ve bahsettiğim transfer
Esas bölgesi ön libero fakat ben genel olarak stoper oynatmayı düşünüyorum.
Şu ana kadar transferlere hiç para ödemedim ve kiralık aldığım oyunculara maaş bile ödemiyorum. Transferlerim büyük bir sürpriz olmaz ise bu kadar
Bu transferlerle birlikte Akhisar Belediyespor takımımın yabancı sayısı 3 iken 8'e çıktı.
Çok kalite adamlar almışsın başarılar![]()
Zamanında ben de çalıştırmıştım Akhisar'ı. Çok çok iyi transferler yapmışsın. Başarılar![]()
Transferler iyi , başarılar![]()
Transferleri sevdim. Yaş ortalaman da çok yüksek değil ilk sezon ligi ortalarda bitirirsin, başarılar![]()
Teşekkürler. Transferler gerçekten benimde hoşuma gitti. Özellikle Badou Kere, Wilfried Dalmat ve
Chidi Odiah transferleri iyi oldu. Bakalım hoşuma giden oyuncular gözüme çarparsa alabilirim. Bu arada Gekas'ı da elden çıkartabilirim. FM'deki özellikler ile gerçekteki özellikler uymuyor ve çok maaş alıyor. Satıp onun yerine başka adam düşünebilirim.
Transferler guzel, ben Akhisar'la 7.hafta'da sikilmistim. Insallah aynisi sende de olmaz![]()
Akhisar Belediyespor hazırlık maçlarını tamamladı.
Benim için zevkli geçen maçı ayrı olarak paylaşmak istedim. Bu maç inanılmaz derece güzeldi. Benim bile inanmadığım bir skorla ayrıldık. Bu maçı kazanabilirdik ama olmadı. Bursaspor'un defans hattı ve kalecisi inanılmaz derecede kötüydü. Çok şut çekme fırsatı bulamadık ama kaleye isabet eden tüm şutlar golle sonuçlandı.
Gekas'ı satacaksan Ciro 'ya bak derim bende yeni kesfettim , kanatlı oynarsan harika goller atıyor
1.Hafta
Akhisar Belediyespor - Gençlerbirliği
Gerçekten şans ben buna derim maçın bitimine saniyeler kala gol attık. Santra alındığı gibi maç bitirildi.
Anlatımın süper Başarılar
Bu arada sana oyuncu olarak Emre Özkan'ı öneririm sol beke ihtiyacın varsa 4 yıl götürür
Spor Toto Süper Lig
2.Hafta
Bursaspor - Akhisar Belediyespor
3.Hafta
Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe
İşler bizim adımıza kötü gidiyordu. İlk maçtaki galibiyet taraftarımızı çok sevindirse de gelecek 2 maç onları büyük hüzüne sürükledi. Önümüzdeki maç benim adıma çok önemliydi. Hem takımdaki geleceğim adına hem de ilk 8 hedefime büyük bir darbe indirebilirdi.
Öncelikle başarılar. Gekas 2 sezon rahat götürür. Ciro'nun devre arasında sözleşme için ikna edebilirsen bedavaya alabilirsin diye hatırlıyorum. Ya da ben Ciro'yu Gekas ile 2 yıl devam ettikten sonra almıştım tam hatırlamıyorum.![]()
TariboWest
Kim şu Ciro ya rica etsem profilini paylasir misin
forvet arıyosan git benim bebegim finneyi getir koy takıma fiyatıda sudan ucuz![]()
Kusura bakma Ciro'nun profiline geciktim ama maçları oynayayım hepsini birlikte atarım diye düşündüm.![]()
4. Hafta
Kayseri Erciyesspor - Akhisar Belediyespor
Benim adıma tam bir şok edici bir sonuç oldu. Maça kötü başladık ve kötü bitirdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız
5.Hafta
Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor
Bu galibiyet benim adıma çok iyi oldu. Ligte bütün takımların üst üste yaptığı puan kayıpları benim ilk 8 umutlarımı tekrardan güçlendirdi.![]()
Yenilmezsen bi kaç hafta 2-3 de galibiyet alırsan![]()
6.Hafta
Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
7.Hafta
Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor
Bu maçı gördükçe içim cızlıyor. 0-1 geriye düştük. 3-1 yaptık. 3-2 oldu. 4-2 yaptık. 4-4 kaldık. Yani resmen aldığımız maçı verdik. Fakat yinede defans hattıma ve kalecime çok teşekkür ediyorum. Bu kadar şuta rağmen gösterdikleri performanstan dolayı. 1-2 tane daha yeme ihtimalimiz vardı yani ama 4-2'den 4-4 yapılması insana koyuyor işte. :/
Bak bı de Gekasi sevmiyordun son haftaların yıldızı olmuş