Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar.
Edit : Cristian Eriksen'e sahip çık![]()
Başarılar hocam![]()
Başarılar ,
Hazirlik Maclarimiz
3 taktik denedim, ama en verimlisi 4-5-1 idi. Bu sezon o taktigi kullanacagim.
Sezona kupa'yla baslamak istedik ama olmadi, son dakikka'da da Schone'yi kaybettik
Transfer Gecmisi
Transfer yapmayi dusunmuyordum ama 2 sakatlik sonrasi Enzo Perez ile gorusmelere basladim. Bitince paylasirim.
Hocam Psv'den ala biliyosan Narsing'i öneririm
Lige çok iyi başlamışsın ama şampiyonlar ligi grubun çok zor olmuş. Çok az transfer yapmışsın ama iyi transfer olmuş. Jali güzel futbolcu. Enzo Perez'i de çok ucuza kiralamışsın tebrik ederim![]()
başarılarilk sezonda şampiyonluk bekliyorum
Milan yerine Real gelseymiş keşkeneyse bu yıl Avrupa ligi amterdam da en buyuk hedef bu olmali
Son 2 macimizi da kaybettik. Umarim devre arasina kadar kayipsiz ilerleriz.
Grupta isler karisti. Evimizdeki Milan macinda 2 tercubesiz stoperi oynatmak zorunda kaldim. Alderweireld 2 ay sakatlandi, Moisander'i ise listeyi verirken yanlislikla secmemisim
Kalan Maclar:
Dortmund'u yenip City'nin Milan'i yenmesini bekleyecegim..
Her şey iyi gidiyor![]()
Milan 'dan içeride de en azından 1 puan alıp gönderseymişiz harika ötesi olurmuş , gruptan çıkman çok zor gibi aslından çıkmaman daha mı hayırlı olur kendi sahanda kupa'yı alırsın böyle şans bir daha ne zaman gelirzaten ŞL 'den de deli para kaldırdın
bence AL 'de devam et bu yıl kupa'yı alacak potansiyelin var
Ligde lidersin şampiyonlar liginde de lidersinŞampiyonlar liginde kaybettiğin iki maçı niye koymadın onu anlayamadım ama
![]()
Şampiyon olduysan en azından daha kolay bi rakip gelir![]()