Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Polonya sınırında Ukrayna Milliyetçiliği

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arrow Polonya sınırında Ukrayna Milliyetçiliği

UKRAYNA PREMIER LIG

Ukrayna'da futbol kulüplerinin sahipleri ilk olarak 2007 yılında Premier Lig oluşturma fikrini konuşmaya başladılar.Ardından 15 Nisan 2008 yılında üst düzey kulüp sahiplerinin yaptığı toplantıyla PREMIER LIG oluşturulması raporu imzalandı.

DANILOV VITALY BOGDANOVICH

Şu anda PREMIER LIG Başkanlığını Danilov Vitaly Bogdanovich yapmaktadır.Danilov 10 Haziran 1967'de Ukraynada doğdu. Kiev Ulusal Üniversitesi'nden spor eğitmeni olarak mezun oldu.Aynı zamanda şuan Parlemento üyesidir.

PREMIER LIG'in ÖNDE GELENLERI

Dynamo Kyiv ile Shakhtar Donetsk ligin en güçlü ekipleri.Son 21 sezonda bu iki ekip dışında bir Şampiyon çıkarmadı ülke.Ayrıca Ülke sınırları dışında da bu iki kulüp diğerlerine nazaran çok daha iddialı konumdalar.

Bu iki kulüpten sonra gelen hem yatırım hemde kadro kalitesi anlamıyla Metalist Kharkiv ve Dnipro kulübü geliyor.

Tüm hikayenin başlangıç noktası Temmuz ayının başıydı. İşler güçlerden sıkıldığımız bir zaman diliminde değişik ve farklı bir seyahat programı düzenlemek istedik bizi çok uzun bir yolculuk planı ile yoracak seyahat olmamalıydı bu.Gideceğimiz yere kısa bir tartışma sonucu karar vermiştik.Bu yer Ukrayna'nın ufak ama çok büyük tarihsel geçmişe sahip bir şehriydi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Exclamation Rotamız Lviv

750 yıllık bir mirasa sahip bir kente ulaşıyoruz.Lviv havası biraz bulutlu fakat oldukça sıcak bir hava var.Kısaca şehri tanıyalım istiyoruz.

Ukrayna’nin bati bölümünde yer alan Lviv, Dogu Galiçya’nin geçmisteki baskenti ve bugün de belli basli kültürel merkezlerden biri. Tarihi sehir merkezi UNESCO Dünya Kültür Mirasi listesinde yer aliyor.Liviv, ayni zamanda Ukrayna’nin çagdas yüzünü tamamlayan bir Avrupa kenti. Ülke kentleri arasinda bilimsel ve endüstriyel bir merkez olarak da beliriyor. Kent geçirdigi bütün tarihsel dönemlerin örneklerini koruyor. 14. yüzyildan kalma haritalarda Aslan Sehri olarak geçiyor. Polonyali, Yahudi Alman, Avusturyali ve Ukraynalilar burada yüzyillarca birlikte yasamis. Dogudan gelen tacirlerin konagi olan kent bugün de farkli uluslardan ve dinlerden insanlarin bulusma noktasi.

Lviv, başkent Kiev kadar ünlü bir kent olmasa da, iki tarihsel figürün doğduğu yer olarak biliniyor. Bunlardan bir tanesi, Osmanlı tarihinin önemli bir parçası olan Hürrem Sultan ve diğeri de Mazoşizm’in babası olan Leopold Ritter von Sacher (Masoch).

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Lviv Ukrayna'nın en milliyetçi ve katoliklerin ağırlıklı yaşadığı yer.Öyle ki şehirde rusça konuşan ukraynalılara pek sıcak bakmıyorlar hatta konuşmuyorlar bile özellikle Ukraynaca konuşmalarını rica ediyorlar.

Aradan 2 gün geçiyor biz nerdeyse şehirin bir çok yerini dolaşmış bulunuyoruz.Ve şehir oldukça hoşumuza gidiyor.İnsanlar genellikle çok yardımseverler.

Bir gün sonra ülkeye dönmeden önce çok lüks bir restaurantta Lviv'de yaşayan bir arkadaşımız vasıtaysıyla Lviv kentinin takımı gururu KARPATY LVIV Başkanı Petro Dyminsky ile buluşuyoruz.Koyu bir futbol sohbeti oluyor.Kendisi bizim Futbol ve Avrupa Futbolu bilgimize hayran kalıyor.2 sene önce ülkemiz ekiplerinden Galatasaray ile oynadıkları ve inanılmaz sonuçlanan maçı unutamadığını söylüyor. Ve ayrılıyoruz..

Türkiye'ye döndükden sonra 2 gün geçmişti.Sabah yeni kalkmış kahvaltı yapıyordum ve salonda bulunan cep telefonum çalmaya başladı..Arayan Lviv'deki arkadaşımdı.Petro'nun takımın hocasını gönderdiğini ve benimle görüşmek istediğini söyledi.Çok şaşırmıştım.Uçak rezervasyonu yaptırmak için internete girdim ilk uçak yarın sabah 11 de idi.Ve biletlerimizi aldık.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başkan Petro ile yaptığımız görüşme aslında çok kısa sürüyor.Hedefleri olan Ukrayna Futbolunda yukarı tırmanmak şsteyen bir kulüp ayrıca müthiş bir şehire ve müthiş bir gece hayatına sahipler.Teklifi kabul ettik ve KARPATY LVİV'in yeni hocası olduk.Artık hızlı bir şekilde çalışma vakti.

Karpaty Lviv

TAKIMIN YILDIZLARI

STADIMIZ "LVIV ARENA"

Euro 2012 için yapılan yeni Stadımız Şehir merkezinin sadece 3 km dışında.Harika gözüküyor açıkçası.

Başarılar Alper abim sonunda bekliyorduk....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hallederizBJK View Post
    Başarılar Alper abim sonunda bekliyorduk....
    Çok sağol Kardeşim..

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim

Transfer yapmayı düşünüyormusun ? Almayı düşündüğün isimler varmı?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar dilerim
    Çok sağol Kardeşim..

Transfer yapmayı düşünüyormusun ? Almayı düşündüğün isimler varmı?
    Kardeşim almayı düşündüğüm bir isim vardı.Onuda aldım çok fazla transfer yapmayı düşünmüyorum ilk senelerde genellikle eldeki kadro ile başlıyorum ayrıca takımın şuan için transfere ayıracak çok ciddi paraları yok kulübü biraz borçlandırdım,daha fazla borçlandırmak istemiyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Skybet bize hiç şans tanımamış

Geleceğe Yönelik Yatırımlar

Geleceğe yönelik yatırım diyorum ama G.Bueno'nun maliyeti bize baya tuzlu oldu. 1 Milyon Euro peşin 4.25 Milyon Euro'yu da önümüzdeki 48 aya vadelendirdik.

Transferler güzel abi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel abi
    Eksik bir iki bölge var ama artık altyapıdan geleceği parlak gençler ile dolduracağım oraları.Alttan oyuncu yetiştirmekte çok önemli..

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Eksik bir iki bölge var ama artık altyapıdan geleceği parlak gençler ile dolduracağım oraları.Alttan oyuncu yetiştirmekte çok önemli..

sen başarırsın abi Avrupada başarı bekliyoruz. Abi birde Karşıyakadan bu yıl ligde neler bekliyorsun bide niye Karşıyaka kariyeri tercih etmedin?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

sen başarırsın abi Avrupada başarı bekliyoruz. Abi birde Karşıyakadan bu yıl ligde neler bekliyorsun bide niye Karşıyaka kariyeri tercih etmedin?
    Avrupa kupası oynayacak mıyız ona inan bakmadım

Karşıyaka konusuna gelince Ars,Bicik,Ofoedu,Muhammet Özdin,Hakan Bayraktar o ligde iyi işler çıkarır.Fakat ne kadrolar kuruldu bu ligde kafaya oynayacak dendi o sene küme düştü veya çok zor durumlara düştü yani bu işler hakkında konuşmak için çok erken..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Ve Sezon Başlıyor

İlk ve Tek Hazırlık Maçımız

Takıma sadece tek hazırlık maçı yaptırdım bunun sebebi,kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık.

1.Hafta

TRANSFER

Vasco'dan çok iyi bir Kaleci kiraladık.Fakat max 7 yabancı oynatabiliyoruz bakalım nasıl olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayırlı olsun Abi, başarılar iyi eğlenceler : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Lige iyi başlamışız abi kaleci gerçekten çok iyi ....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hayırlı olsun Abi, başarılar iyi eğlenceler : )
    Sağol İbo teşekkür ederim..

Lige iyi başlamışız abi kaleci gerçekten çok iyi ....
    Evet fena başlamadık ama kaleciyi oynatmak için kimi kesicez o muamma

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

5.HAFTA

PUAN DURUMU

maçlar genel olarak iyi gibi ama çok beraberlik alıyoruz abi buna karşı önlemini al....

başarılar abi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başarılar. ukrayna liginde oynadım baya. uefa'ya rahat gidersin. Fark yaratabilirsen belki Şampiyonlar Ligi. Ancak Shakthar'ın hegemonyasını sonlandırmak çok zor. Dynamo Kiev ile denedim olmadı.

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar dilerim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    başarılar abi
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim.
    Quote Originally Posted by JawNento View Post
    Başarılar dilerim.
    Hepinize teşekkür ederim sağolun..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

maçlar genel olarak iyi gibi ama çok beraberlik alıyoruz abi buna karşı önlemini al....
    Lige göre kadromuz biraz sınırlı tam olarak taktiğimizi de oturtmuş değiliz ..

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    başarılar. ukrayna liginde oynadım baya. uefa'ya rahat gidersin. Fark yaratabilirsen belki Şampiyonlar Ligi. Ancak Shakthar'ın hegemonyasını sonlandırmak çok zor. Dynamo Kiev ile denedim olmadı.

Amacımız ilk seneyi en iyi yerde bitirip ikinci sene için daha iddialı olmak. Kiev ve Donetsk hakikatten çok ağır basıyo

İlk sene şampiyonluk mücadelesi zor zaten ama 2 sene içinde şampiyonluğun geleceğine inancım tam, başarılar...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İlk sene şampiyonluk mücadelesi zor zaten ama 2 sene içinde şampiyonluğun geleceğine inancım tam, başarılar...
    Evet ilk sene işimiz baya zor açıkçası..
    Teşekkürler.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

6.HAFTA

7.HAFTA

8.HAFTA

PUAN DURUMU

Son maçlar pek iç açıcı değil gibi Alper abi ama taktiğinin zamanla oturmasıyla seri yapacağına inancım tam.....

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri