Bugün, CAS duruşmamız vardı ve yarım saat kadar önce bitti duruşma. Çıkacak karara göre, hiçbir önemi olmayabilir bu maçın, ki ben cezanın onaylanacağını düşünüyorum. CAS, UEFA ile ters düşmez.
Şimdiden, Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim Tromsö'ye.
Hadi yine iyisiniz yaza denk geldi![]()
Beşiktaşa canı gönülden başarılar dilerim.
O Değilde Bu Norveç Takımlarıyla Maçlarımız Olduğunda Açıkçası Çok Tırsıyorum...
Önce Rosenborg'a Karşı Elenmiştik Ardından Valeranga'ya Karşı Yine Elendik...
Norveç Takımını Kupada Tek Saf Dışı Bıraktığımız Takım Bodo Glimt Takımı Oldu O da Zaten Diğer Takımlara Göre Daha Zayıf Bir Takım
Bakalım Umarım Kazasız Belasız Turu Geçeriz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
rahat kazanırız..
İkinci maça gerek kalmayacak sanırım. Ben cezanın CAS'tan döneceğini sanmıyorum. Beşiktaş'ı mahkeme köşelerinde süründürenlerin Allah cezasını versin. Tam yeni yeni düzene girmişken Avrupa'da olsak iyi olurdu. Yinede bir ümit bakalım. Bilic'in Erciyes maçını düşünerek bazı asları oynatmayacağını düşünüyorum. Bu maçı hazırlık maçı olarak görüyorum şahsen ben. Yinede kazanmak güzel olur. Sakatlık olmaz inş.
Beşiktaş'a başarılar.İnşallah kazasız belasız elersiniz.
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu:
Tolga,Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Dentinho, Almeida
Yahu nerede maç izleyebilirim hiç bilmiyorum. D-Smart olan yeniköy ya da Tarabya civarlarında mekan biliyormusunuz İstanbuldaki arkadaşlar?
FM Gazetesi
Maçı Lig TV vermiyor mu ? Tromsö,Beşiktaş'a göre daha hazır bir takım bu maçta yenilmeyeceklerini düşünüyorum ben gollü beraberlik bekliyorum başarılar temsilcimize.
D-Smart veriyor diye okudum ama Lig TV'de veriyordu sanırım. Neyse ben erkenden çıkayımda mekan bulayım. Bizim buralarda yok veren yer.
FM Gazetesi
franco iyiydi hazirlik maclarinda hoca niye oynatmiyor ki..
Muhammed'de aynı şekilde. Her sene sözüm ona kamp döneminde en iyi o oluyor ama sezonda ne ayaksa oynatılmıyor.
FM Gazetesi
Evet ilk 11 böyle. Böylesine kritik bir Avrupa maçında direk ilk 11 başlamaz ama ilerleyen haftalarda Bilic kesinlikle şans verecektir Muhammed'e.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Yahu ben Escude'nin maç temposunu kaldıracağını düşünmüyorum. İleride patlar, sakatlanır gibi geliyor bana. Franco her türlü formayı alır. Ha istemem sakatlanmasını ama baya yaşlı bir oyuncu. Haftada iki maç kaldıramaz. En azından Dentinho yerine sağda G.Töre oynasaydı.
Edit: Ha tabi Avrupa işi yalan olursa haftada tek maç olacağı için sorun olmayabilir. Bir an unuttum![]()
Gol Almeida Dakika 10
1-0
Dakika 15, Beşiktaş çok akıllı oynuyor, iyi pas yapıyor.
Bu arada Bilic'in beresine FAV![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
D-Smart o kadar reklam yapmasına rağmen maç yok bu nasıl iş anlamadım
Tromso penaltıdan attı...1-1
2-1 Trömsö...
Gol olmaz bu dakikadan sonra geçmiş olsun...![]()
Trömsö avantajı kaptı. Diri bir takım gibi. Beşiktaş işi zora soktu bana göre.