KAYSERİSPOR
1. sezonunu tamamladığım Kayserispor kariyerimi 2. sezondan itibaren paylaşmaya karar verdim. İlk sezonu genel bir özet şeklinde paylaşacağım.
2012-2013 SEZONU
Transferlerimiz
İlk sezonki bütçemiz 3.5 milyon euro'ydu. Bu bütçeyi olabildiğinde iyi kullanmaya çalıştık. Takımda gördüğüm ilk eksiklikler bek mevkileriydi. Bu sebeple sol beke Mustafa Keçeli ve kiralık olarak Sezer Sezgin, sağ beke ise Miroslav Vulicevic'i transfer ettik. Devre arasında ise beklere Erdem ve İshak takviyelerini yaptık. Sezer'in kiralık sözleşmesini feshettik. Kaleci Navarro'yu satıp Ramazan Köse'yi aldım. Ramazan'ın yedeği Ertuğrul, 3. kalecimiz de Harun oldu. Stoper mevkisine de kaliteli yedekler transfer ettim. Khizanishvili ve Simic'in yedekleri olarak Murat Akça ve Mahmut Boz'u düşündüm. Orta sahaya da rotasyon amaçlı Ozan Has'ı transfer ettik fakat gösterdiği performansla as takımın değişmez ismi oldu. İlk 11'de düşünmediğim Biseswar'ı ise Elazığspor'a kiraladık.
İlk 11'imiz
Sezon Performansımız
İlk sezonda Süper Lig'de 4. olduk ve Türkiye Kupası'nda yarı finalde Fenerbahçe'ye elendik.
Ligde son haftalarda rehavete kapıldık ve son 5 maçımızın 3'ünü kaybederek şansımızı zora soktuk. Fakat son hafta Sivasspor'u 3-2 yenerek Avrupa biletini kaptık.
Yönetim kupada çeyrek final oynamamızı istiyordu ve biz yarı finale çıkarak yönetimi fazlasıyla memnun ettik. Finali de kıl payıyla kaçırdık. Finalde Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor'u 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu.