Öncelikle İyi Forumlar , İyi Geceler. Konuma , Kariyerime Şöyle Girmek İstiyorum. Çok Profosyonel Değilim . Forumda Ya 1 . Yada 2. Kariyerim. Bir Takım Sorunlar Nedeniyle Kapatmıştım . Fakat Şimdi Güzel Bir Kariyer Yaşatmak İstiyorum Sizlere...
Yama : Selim / Mirif ( Berkay ) Adlı Kardeşlerimizin Yamasını Kullanacaktım Fakat Oyunu Hiç Bozmayım Dedim Ve Hiç Güncelleme Yapmadan Oynama Kararı Aldım ...
Kariyer Görselleri : Bu Kariyerde Olacak Bazı Görsellikleri Halil Karabulut Adlı Kardeşimin Paylaşımından Aldım.
Kendimi Tanıtayım.
Adım Soyadım : Arda Kuyrukcu
Yaşım : 18
Memleket : Ankara
Yer : Ankara
Oyun Sürem : Günde 14-16 Saat Arası.
Ve Başlayalım.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Galatasarayda ŞOK Saatler ! Fatih Terimin " 4 Maçlığına " da Olsa Milli Takımın Başına Geçmesi Galatasaray Camiasında Geniş Yankı Uyandırdı. Kimisi " Milli Takım " Daha Önemli Desede Kimiside Galatasaraydaki Hedefi " 4 Yıldız " ı Nasıl Bırakıp Gidecekti ? Fakat Fatih Terim Başbakan İle Görüşmesinin Ardından Kararını Verdi. MİLLİ TAKIMIN Başına Geçmeyi Kabul Eden Fatih Terim Galatasaray Başkanı Ünal Aysala İstifa Dilekçesini Sundu.
Bu Kararın Olabileceğini Daha Önceden Tahmin Eden Ünal Aysal İse Henüz Üzerindeki Şoku Atamayan Galatasaray Camiasını Adeta Kahredercesine O İsmi Açıklıyordu.
O İsim ARDA KUYRUKCU idi. Hiç Kimsenin Tanımadıgı Bu Genci Neden Takıma Geçirmişti ? Herkesin Kafasında Bu Soru Vardı..
Ve Açıklama Geldi ...
Ünal Aysal İle Görüşmemiz .
Kullanacagımız Taktigimiz
Kariyer Kurallarını Okudum , Kabul Ediyorum .
SON İSTEGİM : LÜTFEN OKUYAN , ZEVK ALAN ARKADAŞLAR YORUM YAPSINLAR..