Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Hedef Şampiyonlar Ligi - Avrupa Bekle Geliyoruz ! | Galatasaray II.Sezon

Hybrid View

Default Hedef Şampiyonlar Ligi - Avrupa Bekle Geliyoruz ! | Galatasaray II.Sezon

Öncelikle İyi Forumlar , İyi Geceler. Konuma , Kariyerime Şöyle Girmek İstiyorum. Çok Profosyonel Değilim . Forumda Ya 1 . Yada 2. Kariyerim. Bir Takım Sorunlar Nedeniyle Kapatmıştım . Fakat Şimdi Güzel Bir Kariyer Yaşatmak İstiyorum Sizlere...

Yama : Selim / Mirif ( Berkay ) Adlı Kardeşlerimizin Yamasını Kullanacaktım Fakat Oyunu Hiç Bozmayım Dedim Ve Hiç Güncelleme Yapmadan Oynama Kararı Aldım ...

Kariyer Görselleri : Bu Kariyerde Olacak Bazı Görsellikleri Halil Karabulut Adlı Kardeşimin Paylaşımından Aldım.

Kendimi Tanıtayım.

Adım Soyadım : Arda Kuyrukcu
    Yaşım : 18
    Memleket : Ankara
    Yer : Ankara
    Oyun Sürem : Günde 14-16 Saat Arası.

Ve Başlayalım.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasarayda ŞOK Saatler ! Fatih Terimin " 4 Maçlığına " da Olsa Milli Takımın Başına Geçmesi Galatasaray Camiasında Geniş Yankı Uyandırdı. Kimisi " Milli Takım " Daha Önemli Desede Kimiside Galatasaraydaki Hedefi " 4 Yıldız " ı Nasıl Bırakıp Gidecekti ? Fakat Fatih Terim Başbakan İle Görüşmesinin Ardından Kararını Verdi. MİLLİ TAKIMIN Başına Geçmeyi Kabul Eden Fatih Terim Galatasaray Başkanı Ünal Aysala İstifa Dilekçesini Sundu.

Bu Kararın Olabileceğini Daha Önceden Tahmin Eden Ünal Aysal İse Henüz Üzerindeki Şoku Atamayan Galatasaray Camiasını Adeta Kahredercesine O İsmi Açıklıyordu.

O İsim ARDA KUYRUKCU idi. Hiç Kimsenin Tanımadıgı Bu Genci Neden Takıma Geçirmişti ? Herkesin Kafasında Bu Soru Vardı..

Ve Açıklama Geldi ...

Ünal Aysal İle Görüşmemiz .

Kullanacagımız Taktigimiz

Kariyer Kurallarını Okudum , Kabul Ediyorum .

SON İSTEGİM : LÜTFEN OKUYAN , ZEVK ALAN ARKADAŞLAR YORUM YAPSINLAR..
    Last edited by ardkyrkc : 09.Eylül.2013 at 14:17

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar dostum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar dostum.
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Başarılar dostum eğer böyle devam edeceksen takipçinim

Teşekkürler , Böyle Devam Edicem Umarım Dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hayırlı olsuuun

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Hayırlı olsuuun
    Eyvallah

Default Transferler - Gelen - Giden

Takım Kadrosu Bana Göre Lige Çok Fazla . O Nedenle Bazı Rotasyon Oyuncuları , Gelecege Yönelik Oyuncular Kiralayıp , Transfer Edicegim..

İlk Transferimiz [ Mattia De Sciglio ]

Maaşının %100 ünü Karşıladık , Kira Bedeli Ödemedik.. Ebouenin Yedegi , Sakatlanma Durumunda V.b ...

2. Transferimiz Forvete [ Atabey Çiçek ]

Gelecegin Hakan Şükürü , Drogbadan Ders Alacak Olan Kardeşimiz

Transferi İçin Gençlerbirligi Kulübüne 2.2 Milyon Euro Ödenecektir..

3. Transferimiz [ Taylan Antalyalı ]

Gelecegi Çokda İyi Olmasada Selcuğun Egitecegi Arkadaşımız..

4. Transferimiz [ Lucas Zen ]

Gelecegi Parlak , Yaşı Genç .. Serbest Kalma Bedeli Olan 1.7 Milyon Euro yu Ödedik ..

Ve Giden Arkadaşlarımız ..

Johan ELMANDER

Emeklerinden Dolayı Teşekkür Eder , Bundan Sonraki Futbol Hayatında Başarılar Dileriz

Takım : Montpellier
    Bedel : 3.5 Milyon Euro

Tomas UJFALUSİ

Savunmanın Bel Kemiklerinden Olan Oyuncumuz .. Kontenjandan Dolayı Sattık Kendisini..

Takım : Leicester
    Bedel : 300 B Euro

Albert RİERA

Forma Şansı Bulamayacak Olan Oyuncumuzu Kiraladık / Maaşının %10 u Karşılıgında Gitti..

Takım : Almeira
    Bedel : 0

Transfer Geçmişi Özetler

NOT : ÖNERCEGİNİZ BİŞEYLER OLABİLİR ARKADAŞLAR. HER ÖNERİNİZE AÇIĞIM SUNUM AÇISINDAN OLUR HERŞEYDEN OLABİLİR. TEŞEKKÜRLER....
    Last edited by ardkyrkc : 09.Eylül.2013 at 14:01

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle Riera'nın zararına bile olmayacak fiyata kiralanıp, yedek olarak Di Sciglio'nun alınması bence olmamış.

Maaşının %10'u nedir ki kullanabilirdin bence, üstüne zarara girip De Sciglio'yu maaşının %100'u ile almışsın.

Yine de sen bilirsin tabii. Yedek bir oyuncuya kontenjan harcamak çok doğru değil bence.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Öncelikle Riera'nın zararına bile olmayacak fiyata kiralanıp, yedek olarak Di Sciglio'nun alınması bence olmamış.

Maaşının %10'u nedir ki kullanabilirdin bence, üstüne zarara girip De Sciglio'yu maaşının %100'u ile almışsın.

Yine de sen bilirsin tabii. Yedek bir oyuncuya kontenjan harcamak çok doğru değil bence.
    Bu zarardan dönmek için Eboue satılmalı bence. Hem yaşı ilerliyor hem de iyi para ediyor. De Sciglio, Hamit, Sabri 3'lüsü Eboue'nin yokluğunu aratmaz

Öncelikle Yorumun İçin Teşekkür Ederim. Ben Komik Gelebilir Ama Yollarken Maaşın %100 ü Sandım Ayrıca Rieranın Maaşı Çok Fazlaydı Ve Kontenjan Sıkıntısı Vardı..

de Sciglio Transferi İse Jokerleri Olması .. Sağ bek , Sol Bek Oynayabilen Bir Oyuncu .. Ayrıca Yedek Kalmayacak...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar dostum eğer böyle devam edeceksen takipçinim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar transferler gayet güzel

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar transferler gayet güzel
    Teşekkürler

Nesil
    2012

Takımın yaş ortalamasını epey düşürmüşsün olumlu olmuş tabi ki kariyerinde başarılar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Takımın yaş ortalamasını epey düşürmüşsün olumlu olmuş tabi ki kariyerinde başarılar
    Kesinlikle Öyle , Teşekkürler Sanada Başarılar

Eboue'yi bende severim yalnız değerinin iki katına önerirsen(Para birimin neyse) Wolsfburg veya Monaco hemen kapını çalıyor bence satmalısın.

Quote Originally Posted by MrRuthless View Post
    Eboue'yi bende severim yalnız değerinin iki katına önerirsen(Para birimin neyse) Wolsfburg veya Monaco hemen kapını çalıyor bence satmalısın.
    2.Sezon Olabilirde Bu Sezon Düsünmüyorum Kardeşim

Senin kararın tabiki saygı duyarım Ancak seneye en fazla 500B veya 1M satabilirsin söylemesi

Senin kararın tabiki saygı duyarım Ancak seneye en fazla 500B veya 1M satabilirsin söylemesi
    Yok be O Kadar Olmaz Ben onu en az 5 e okuturum

Default Güncelleme [ Yeni ]

Hazırlık Kampımızda Taktigimizi Denedik , Oyuncularımızı Denedik Ve Verimli Sonuçlara İmza Attık

Arkadaşlar Özür Dileyerek Şöyle Başlayayım. Oyunda Bazı Problemlerden Dolayı İlk 4 Haftadaki Maç Analizlerine Girmedi Fakat Sonra Düzelttim . Resim Alamadım Şöyle Takdim Edeyim Sizlere.

Süper Kupayı İyi Oynayamadık Fakat Uzatmalarda Aldık ...

Ligde İse 4 Haftada 2 Galibiyet 2 Beraberlik Aldık ..

Ve Şampiyonlar Ligi Gruplar Çekildi ..

Hazırlık kampı iyi,Kupa ve Lig güzel, ve ŞL grubundan çıkmışız tebrik ederim

Hazırlık kampı iyi,Kupa ve Lig güzel, ve ŞL grubundan çıkmışız tebrik ederim
    Öyle Oldu

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ŞL grubumuz iyi sayılabilir , Schalke'yi geçip 2. olabileceğimizi düşünüyorum..

Transferlerde ilk sezon için iyi..

Başarılar

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Başarılar
    Teşekkürler

Başarılar
    Çıkar ya gruptan
    Hatta çıkmış

Çıkar ya gruptan
    Hatta çıkmış
    Anladın da Bari Belli Etme Be Hocaa

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Anladın da Bari Belli Etme Be Hocaa

Ligde namağlup yolumuza devam ederken ŞL'de de 6 puana ulaşmışız , ŞL gruplarında artık işimiz kolay ama lig uzun maraton

Ligde namağlup yolumuza devam ederken ŞL'de de 6 puana ulaşmışız , ŞL gruplarında artık işimiz kolay ama lig uzun maraton
    Aynen Öyle Kardeşim

Default Güncelleme [ Yeni ].

Şampiyonlar Ligi 1. Maç

Rakip Salzburg

Çok Çok İyi Oynadık Top Sürekli Bizdeydi ..

Süper Lig

5. HAFTA

Çok İyi Oynadık . Burak Yılmaz Çok Güzel Goller Attı.

6. HAFTA

İyi Gidiyoruz , Selcugun Güzel Oyunuyla Galibiyeti Garantiledik ..

Şampiyonlar Ligi 2. Maç

Schalkeyi Güzel Oyunla Devirdik ..

SUNUMLA İLGİLİ ÖNERİLERİNİZ OLABİLİR , HENÜZ ACEMİYİM HER ÖNERİNİZE AÇIĞIM

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Kardeşim başarılar bir Galatasaraylı olarak webcagri ardından senin kariyerinde uzun yıllar olacağını düşünüyorum ; Atabey transferi çok iyi çok zamanlı olmuş gelişti mi sana çok yarıcak bir isim , bir de farklı isimlere yönebilirsin De Sciglio gittiğinden sonra Alpaslan Öztürk alabilirsin hem Türk hem de Eboue'den kat kat iyi oluyor ve alışılmış isim alma derim çünkü kariyer sıkar zaten başlangıçta bu işi yapmışın böyle devam et başarılar tekrar ,

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Kardeşim başarılar bir Galatasaraylı olarak webcagri ardından senin kariyerinde uzun yıllar olacağını düşünüyorum ; Atabey transferi çok iyi çok zamanlı olmuş gelişti mi sana çok yarıcak bir isim , bir de farklı isimlere yönebilirsin De Sciglio gittiğinden sonra Alpaslan Öztürk alabilirsin hem Türk hem de Eboue'den kat kat iyi oluyor ve alışılmış isim alma derim çünkü kariyer sıkar zaten başlangıçta bu işi yapmışın böyle devam et başarılar tekrar ,
    Açıkcası Cagrı benım yakın dostumdur. onada başvurdum pek online olamıyor o , atebey transferi gelecege yönelik ve drogbadan ders alıcak , kesinlikle farklı isimlere yönelmeyi düsünüyorum kariyer hem sıkıyor hem gercekciligini kaybediyor. , teşekkür ederim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri