Football Manager 2014 Demo Steam üzerinden sunuldu.
http://store.steampowered.com/app/231670/
Football Manager 2014 Demo Steam üzerinden sunuldu.
http://store.steampowered.com/app/231670/
Last edited by rapX : 28.Ekim.2013 at 22:00 Reason: link
Demo betadaki hatalarin giderilmis oldugu full sürüme yakin olan versiyon mu ?
Beta'ya da update gelmis Miles yazdi az önce twitterda.
Keşke defans ve forvet sıkıntıları düzeltilmiş olsabiri denese de söylese bana şu değişmiş bu değişmemiş filan diye
![]()
turksportal...
İyi oldu buFMyi alana kadar takımları tanıma açısından demo çok etkili oluyor
Demo iyidir.. biraz oyun hakkinda bilgimiz olur sonra karar veririz alip almayacagimiza.
Denemek için en azından indireyim demoyu,bakalım bu yıl nasıl bir oyun yapmışlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
arkadaşlar ben demoyu kurdum ama çok kasıyor şu an , yani profil oluştururken isim yazmıyor tıklıyorum geç tıklıyor garip garip şeyler oluyor nedendir acep
ben de beta yüklü demo yükleyemedim...Beta olunca demo olmuyor mu acaba?
ilk maçımı oynadım ve ilk maçta tam 4 şut direkten döndü. arayüzü ve transfer ekranını çok beğenmiştim oysaki ama bu maç motoruna para verilmez.
Arkadaşlar ben oyunu henüz almadım. fakat şu an demoyu indirip oynayabiliyor muyum? yani şifre falan istiyor mu demo için?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aralık ya da kasım sonu gibi çat diye demo bitiverdi.
İlk defa menejerlik oyunu oynayacak olsaydım bu oyuna para vermezdim. Söyleyeceklerim bu kadar.
Demoda fm13e göre çok bir değişiklik göremedim ama geri planda kalan özelliklerin gözümüze sokulması hoşuma gitti. Mesela sezon beklentileri gibi.. Milan neden bu kadar zengin ama anlam veremedim , tahmini değer 799 mn sterlin ve (italyada) 2. juvenin 237 falan. Oyunda dikkatimi çeken bir başka özellikse , özellikle İngiltere'de geçen sezon küme düşen takımlar yeni liglerinde diğer takımlara göre oldukça güçlü olmuş , bence abartı olmuş (örn. Wolves)
arkadaşlar demo güncelleniyor
valla demodan dolayı mı bilmiyorum ama maç motoru kesinlikle bugüne kadar yapılmış en kötü motor. 2013'den bile kötü. onun dışındaki her şey şahane ama maç motoru da en önemli şey oyunda. direkten dönen toplar her zamanki gibi, çok penaltı oluyor, savunmaların hücumculara eskort işlemi devam ediyor, çok gol giriyor, ve tabi ki kanatları iyi olan kazanıyor. oyunun formülü çok basit , hızlı ve orta açabilen kanatları al. kesinlikle kanatlarında ikişer oyuncu bulunsun. bir de kafa vurabilen forvetin olsun , sonrasında değme keyfine. sakın orta sahanın ortasıymış, defansmış buralara gömme parayı.
Demo'yu Şuan İndiriyorum Bakalım Bir Deneyelim Nasıl Olmuş Yeni Seri ?
Beğenirsek Ocak Dönemine Kadar Olası Bir İndirim Olursa Alırız Olmazsa da Bakalım Duruma Göre Hareket Ederiz
NOT: Demo Şuan İniyor Ama Boyutunu Göremedim Kaç GB ? Kotayı Bitirmesin ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu oyun ancak transfer döneminden sonra gelecek olan yamayla kendine gelir.. O da geldiği kadar..
Daha önce demoya güncelleme geldiğini hatırlamıyorum, oyun baya bi sorunlu anlaşılanMaç yapmadığım için maç motoru hakkında bir yorum yapamayacağım ama transfer olayı düzelmiş en azından oyuncular gerçek hayattaki gibi paraya değer veriyor. Real Madriddeki Varane satılık listesinde falan olmadığı halde fenerbahçe ile önerdiğim teklifi kabul etti parayı görünce
tabi bonservis yüzünden alamadım ama en azından artık para olunca büyük oyuncuları getirebileceğiz gibi görünüyor. Vergi farkınıda düşününce türkiye ligine büyük oyuncular getirmemiz eskisi kadar zor olmayacak.