yeter artık pullarla filan oynamaktan bıktık ne zaman fm de 3 boyutlu oyuncu kullanacaklar fifadaki gibi menajer oyunlarından sadece fm den zevk alıyorum ama oda 3 boyutlu değil
yeter artık pullarla filan oynamaktan bıktık ne zaman fm de 3 boyutlu oyuncu kullanacaklar fifadaki gibi menajer oyunlarından sadece fm den zevk alıyorum ama oda 3 boyutlu değil
hiçbir zaman olmayacak
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bence 2 boyutlu daha zevkli illa 3 boyutlu diosan fm nin 1000'e bölünmüş hali fifa manager'ı oynayabilirsin ..
Hiç bir zaman oolmayacak çünkü eğer 3 boyutlu olursa pozisyonlar hep aynı olur. Ve bu iyi olur mu sizce?
olmayacak ve olmasında![]()
evet haklısın. eğer 3 boyutlu olsaydı fifa manager gibi olurdu. pozisyonlar hep aynıOriginally Posted by Andriy
fm nin de farkı bu ztn.
bu oyunun amacı taktik geliştirmek amaç maçı izlerken doğru zamanda komut değişiklikleri yaparak maçı kazanmak bunları yapmak için senin pul dediğn üstten görünmesi gerekiyo taktiği sahadaki dizilimi en iyi öyle görürüz ben değişmemesinden yanayım böyle çok iyi
boole daha gsl bea
3 boyutlu olmasada,2d olan oyunun gerçekçiligi arttırılabilir diye düşünüyorum,yani sensible gibi olucak ancak 2d olacak,anlatabildimmi acaba...
şu halini beğeniyorum. gerek yok öle bişiye
Bence gerek yok. Böyle güzel![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
geçenlerde biri açmıştı bu konuyu yine.ya arkadaşlar vazgeçin şu sevdadan cm böle cm oldu.hatta önceden pullar bile yoktu yaniii.....!
ben 3 boyut olayını kesinlikle istemiyorum
hatta pullar olmadan daha zevkliydiOriginally Posted by serif_89
3D olursa eğer, oyunun hiçbir tadı olmaz, şimdi getir maç motorsuz Cm 01 - 02 'yi onu bile oynarım, ama 3D fm 'yi istemem
-
bu fm hertürlü menejerlikten daha gercekci 3 boyuta falan gerek yok...
pullar çok daha güzelk bence
3d bence fm yi bozar böle daha güzel inş. böle düsünceleri yoktur... ya da varsa hem 3d olsun hemde böle pullu olsun yani özelliklerden yapabilmemiz gerek bilmem anlatabildim mi
olmasada enzaından ufak ufak adam şeklinde olsun enazında yahu
hiçbir zaman olmazzz
olmasını da istememm
3 boyut olayını destekliordum ama mesajlarınızdan sonra anladım ki kötü olacakmış![]()
olmasın yaa ben fm yi böle sevdim böle severim. ben fifadan bıkmışım siz bana fifa yapmaya çalışıyonuz yaw![]()
zaten fmnin %50si o şık görüntüsü![]()
ama böle çalısmaları olur belki![]()
3 boyutlu menager oyunu iyi olmuyor zaten Fm 06 ya yavas diye isyan ediyoruz o zaman nasıl oynıcaZ? ßence FM iyi gidiyor 2007 daha güzel olacak eminim buna
bencede olmasın yawww böyle daha ii
pozisyon zenginliği...
pozisyon zenginliği
FM 2006 neden bu kadar yavaş???
olmayacak veya olamayacak diye birşey yok...
er ya da geç fm 2006 sahibi oyuncuların isteğini cavaplayacaktır..
olmasın ya oyunu 3d yavaş oynamakmı 2d normal oynamakmı hangisi bence 2d normal oynamak
So what?
Saike