1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Oyuncu özelliklerinde artışla ilgili

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Thumbs up Oyuncu özelliklerinde artışla ilgili

Oyuncu özelliklerinde son antreman performanslarını acınca artış veya düşüş görüyoruz.
    Bitiriclik 13 olan bir oyuncuda bakıyoruz bir artış var ama 14 olmuyor bunun neden oldugunu biliyorum 13'den 14'e kadar bir çubuk oldugunu ve dolmasını gerektigini düşünürsek bu çubugun ne kadar doldugunu görebilme şansımız var mı? Bu gelişmeleri doğru takip etmek için kullandıgınız yollar nedir?

Oyuncunun potansiyeline bağlı tamamen bu durum. Ne demek istediğini anladım. Mesela oyuncunun mevcut yeteneği 150 Potansiyeli 185 bu oyuncu inanılmaz hızlı gelişiyor. 1 Senede antreman yaptırdığın mevkiye göre özelliklerinde 1'er 2'şer artış oluyor.

Nesil
    2003

Oyuncunun antrenman sayfasindaki grafik yukselisin ne kadar oldugu konusunda biraz fikir verir.

Her ne kadar oyunda (ve veri tabaninda) ozellikler 1'den 20'ye kadar olsa da oyunun kendi icinde yanilmiyorsam ozellikler 1'den 200'e kadar.

Yani oyunda devam et tusuna bastiginiz andan itibaren bir oyuncunun aldigi 14 ile bir baska oyuncunun aldigi 14 arasinda fark olabiliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hsynknn View Post
    Oyuncunun potansiyeline bağlı tamamen bu durum. Ne demek istediğini anladım. Mesela oyuncunun mevcut yeteneği 150 Potansiyeli 185 bu oyuncu inanılmaz hızlı gelişiyor. 1 Senede antreman yaptırdığın mevkiye göre özelliklerinde 1'er 2'şer artış oluyor.
    anlatmak istediğim şu mesela bir oyuncunun bitiricilik 13 antreman seviyesini goster diyosun yeşil ok yukarı dogru yani artış olmus ama hala 13

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    anlatmak istediğim şu mesela bir oyuncunun bitiricilik 13 antreman seviyesini goster diyosun yeşil ok yukarı dogru yani artış olmus ama hala 13
    Anladım kardeşim Eğer yükselme bekliyorsan sabredeceksin biraz. Ama oyuncunun potansiyeli ne kadar iyiyse artışta o kadar hızlı oluyor onu diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben daha artıs falan göremedim

Mesaj Yetkileri