Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben Gaziantepspor'u bir tık önde görüyorum. Ne zaman ne yapacağını bilen bir hoca görünümünde Sergen Yalçın. Elinde yetenekli bir kadro var. Kazanabilirler.
Deplasman karnemiz berbat, bu hafta puan alacagimizi dusunmuyorum. Antep 1 tane basta atar 1 tanede sonda 2-0 alir.
Deplasman maçlarımızdaki performansımız içler acısı ama bu maçı rahat kazanacağımıza dair bir his var içimde. 3-0 veya 3-1 gibi bir skorla kazanacağımıza düşünüyorum.
Antep ikiledi skoru, Sergen ile müthiş bir çıkış yakaladılar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beşiktaş genç takımı dışında herhangi bir teknik direktörlük tecrübesi olmayan Sergen'in , Gaziantep'i birden toparlayacağını hiç tahmin etmemiştim..
Ahanda buraya yazıyorum Sergen bu sezon sonu olmazsa diğer sezonda Beşiktaşım'ın başına geçer , 2-3 maç tökezleyince kapının önüne koyarız..
Mehmet Özdilek , Rıza Çalımbay , Ertuğrul Sağlam gibi olacaktır Sergen de..
Sergen zekasını konuşturuyor vallah.. Bjk'ye geçse de diğerleri gibi kendini kolay kolay yedirmez![]()
nasil oynuyor antep ? bu arada traore nasil ? izliyenler soylerse iyi olur
edit : penalti bana komedi gibi geldi
Last edited by byariff : 08.Aralık.2013 at 22:16
Olcan deniz sezonunu erken açtı.
Traore atti 3-1 =)
Antep üçledi. Cenk ve Traore müthiş oynuyor.
Edit: Emre Güral 3-2 yaptı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sergen'e helal olsun valla ligde 3'te 3 yapacak adam.
Edit : 3-2 oldu maça bak be.![]()
3-2 emre gural![]()
Goller yağmur gibi geliyor
Maçı izlemiyorum fakat özetini kesinlikle izleyeceğim.İzleyen arkadaş varsa maç hakkında genel bi bilgi verebilir mi ?
Sergen tam gaz devam ediyor. Yalnız Traore'nin son saniyelerde kaçırdığı golün affedilecek yanı yok.
Screw you guys, I'm goin' home
traore gercekten muthis futbolcu mental olsun teknik olsun masallah hepsi yerinde bu yil insallah beklenen patlamayi yapar.
Traore neler yapmış öyle helal olsun.. Ayrıca Olcan'ın pozisyonunun penaltıyla hiçbir alakası yok. Sanarsın denize atlıyor o nasıl yere atmak kendini.. Sergen'in yanlış hatırlamıyorsam ilk yarı 20 puana ulaşmayı hedefliyoruz diye bir açıklaması vardı. şu an 17 puandalar ve 3 maçları var. Erciyes ( e ), Eskişehir( d ) ve Bursa ile evinde oynayacak. Bu 3 maçtan bence 6 ya da 7 puan çıkartırlar..
Antep oyunun tek hakimiydi. Olcan ve Malouda hiç bir şey yapmadı Trabzonspor'da. Zokora, Colman, Bosingwa, Abdülkadir, Bamba iyi oynayan oyunculardı. Fakat Antep sahadan sildi neredeyse Trabzonu. Çok iyi pas yaptılar, bir çok pozisyona girdiler. 4-2, 4-1 civarı da bitebilirdi zira Trabzon'a verilen penaltı bence baya ucuzdu..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Cenk'in içine Ronaldo kaçmış süper goller atmış üstüne birde müthiş direkten dönen topu var.Traore'yi çok beğeniyorum ben haftalardır üstüne koyarak devam ediyor kumaşı iyi olan bir isim.
Bizim durumda boyle Onurbiz alistik sende alisirsin
Onur gol yemeyi sindiremiyor tamam ama kendi hatasinin daha cok oldugu pozisyonlarda bile etrafina bagirip cagiriyor,biraz itici geliyor bana. Dogrusu Sergen'den boyle bir baslangic beklemiyordum. Bakalim ilerleyen surecte neler yapacak merak ediyorum. Normalde rakiplerimiz haricindeki takimlarin maclarinin ozetlerine bakmiyorum ama Sergen geldiginden beri Antep'in ozetlere bakiyorum bu meraktan dolayi.
So what?
Saike