Lazio Kazanır
Berabere Biter
Trabzonspor Kazanır
Lazio 2-1 kazanır diye tahmin ediyorum.
Trabzon hadi bize bir süpriz daha yap![]()
Lazio favori fakat gönlümüz Tranzonsporumuz'dan yanaTS bu gruptan lider olarak çıkmalı
![]()
Biz kotuyuz Lazio bizdende kotu![]()
Avrupaya sezon basindan beri baska sekilde motive oldu futbolcular, Yusuf oynarsa sansimiz artar.
TS kaybetmez
İlk maçta 5-6 ya gidecek maç berabere bitmişti. Bence bu maçtada Trabzonspor'un en kötü 1 puanı var.
Trabzon bu sezon yenilmedi Avrupa'da yine yenilmeyecektir.Lazio'da durumlar vahim.3 Puan sürpriz olmaz 1 puanımız ise kesin gibi.
başarılar dilerim
Şimdi sıra Trabzon'da, 2-1 galip geleceğimizi düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bir beraberlik gelicektir. Trabzonda grubu lider bitirir.
trabzonsporun deplasman grafigi pek ic acici degil, avrupadan ziyade rakip takimin kalitesi acisindan ligimizdeki form durumunu olcu almak lazim. trabzonsporun avrupadaki yenilmezligi biraz aldatici, 1 puan alirsak mukemmel olur.
Yusuf yedeklerde basliyacaktir, umarim MRA fazla bekletmez onu kulubede.
En karizma Yusuf orada.Bugün Trabzon'luyuz en kötü 1 puanla döneceğiz inşAllah.
Bir darbe de Trabzon'dan gelir inşallah.
maç Türkiye saatine göre mi 22.05te?
Evet, o 5 dakika ne oluyor onu anlamadim![]()
Veee lider çıktık.Tebrikler Trabzonspor.Namağlup yola devam.
Tebrikler Trabzonspor. UEFA Avrupa Ligi bu sene çok enteresan gidiyor. Bir çeyrek final, beni şaşırtmaz şahsen.
Teşekkürler Trabzonspor. 2 takımımızın katılmamasına rağmen gidişat çok güzel. UEFA'ya kapak olsun.
Yüzümü kara çıkartmadılar.Helal olsun^^
En bombası, Maribor bence. Bugün, grup sonuncusu olarak çıktıkları maçtan sonra grubu 2. bitirip Avrupa'da devam dediler.Senin yazdığın Esbjerg dışındaki takımları da bu sene tanıdım mesela. Hangi ülkenin takımları olduklarını bile bilmiyordum.
Bu kupanın en sıkıntılı yanı, Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımların varlığı ki; aralarında Juventus, Ajax Napoli ve Porto gibi takımlar var.
Last edited by footballer33 : 13.Aralık.2013 at 02:49
liderlik cok guzel oldu. bundan sonra ceyrek finale kadar yol acik bence. tur atlayan takimlara bakinca trabzonsporun ciddi sansi var bu konuda. yenilmezlik serisi de bozulmamis oldu. cok iyi puan topladik bu sene de avrupada. tebrikler.
Trabzonspor zaten tam eleminasyon takımı.İçerde yen dışarda yat beraberliğe.Çeyrek Final rahat yapılır bu şekilde.
Helal olsun Trabzon'a çok güzel bir şekilde bitirdik grupları. İçimden bir his yarı finale kadar geliriz diyorinşallah yanılmam.
Haci baskan usulu prim dagitmak