1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Bilgisayara format atacağım, ardından yine aynı kariyere devam edebilir miyim?

Hybrid View

Default Bilgisayara format atacağım, ardından yine aynı kariyere devam edebilir miyim?

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi... Format atacağım bilgisayar ömrümde hiç görmediğim şeyleri yapmaya başladı malesef... Çok iyi ve saran bir kariyerim var ki artık FM 13 ve 14'de çok saran kariyere pek raslayamıyoruz, eski tadları yok...

Neyse formattan sonra bu kariyerime devam edebilir miyim ve edebilirsem nasıl olur bu? Teşekkürler şimdiden.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kariyerinizin save dosyasını bir flaş belleğe vb. şeylere atın, sonra yeniden save klasörüne atabilirisiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Oyunu bulut sistemi ile kaydedersen oynayabilirsin diye düşünüyorum fakat emin değilim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

En kesin yöntemi save dosyasını yedeklemendir.Tabi taktik vs. lerinide almanı öneririm.

belgelerim içindeki sport interactive dosyasını komplesini kopyala flash belleğe sonra oyunu kur onu tekrar eski yerine yapıştır tamamdır ben öyle yaptım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız virüsten dolayı format atıyorsan.FM dosyalarınada virüs bulaşmış olabilir.Kopyalamak iyide atıcağın formatın bir yararı olmaz o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar anlatmıs sıkıntı bıraz ama yapcak bırsey yok butun onerılerı yazmıslar aynısını tavsiye ediyorum baska yapıcak bısı yok

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Orjinalse oyun steam cloud üzerine kaydet virüs derdinde olmaz böylelikle

Arkadaşlar cevaplar için teker teker teşekkür ederim hepinize. Format neden virüs değil ya... Oyun orijinal, bulutla mı kaydetsem o zaman yada en iyisi hem belgelerimdekini kopyalayım hemde bulutla kaydedeyim sağlama alalım

Mesaj Yetkileri