1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Transferlere Harcadığımız Paralar

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Default Transferlere Harcadığımız Paralar

Evet saygi deger turksportal ailesi , aldigimiz oyuncularin bonservis bedellerini paylasalim hangi oyuncuyu hangi klube ne kadar bonservis bedeli vererek transfer ettiniz

Ben Chelsea kariyerimde ilk sezonda

Lewandowski - 25 MN €
    Alexis Sanchez - 22 MN €
    Jordi Alba - 21,5 MN €
    Micah Richards - 12,5 MN €

devre arasinda da aubameyang i getirmeyi dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    London

Format attığım için resim yok ama en büyük transferim zamanında At. Madridden -> Man City'e £83Milyona Agüeroyu getirmemdi 2014 de milli takımda olduğum için transferim yok henüz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben cimri adamımdır normalde Türk olmasa hayata almazdım. Genellikle oyuncuları bedavaya kapatmaya çalıştığım için rekor kıramam. Tabi ben de Chelsea'de falan oynasam sizin gibi rekorlar kırabilirdim.

Fenerbahçe kariyerime:

Adnan Januzaj - 25 MN €

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben cimri adamımdır normalde Türk olmasa hayata almazdım. Genellikle oyuncuları bedavaya kapatmaya çalıştığım için rekor kıramam. Tabi ben de Chelsea'de falan oynasam sizin gibi rekorlar kırabilirdim.

Fenerbahçe kariyerime:

Adnan Januzaj - 25 MN €
    aynen bende normalde cimri olmaya calisiyorum ama taraftarlar icin fantastik transferleride seviyorum , mesela fm kariyerlerimde ronaldinho herzaman hayallerimi suslerdi 14`te oldukca ucuz bir maliyeti var hatta imza attir ile aldm pek forma sansi vermesemde gencleri yetistirmede faydasi cok oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

3. sezon sonu emre can a 25 milyon euro verdim... leverkusen baska türlü birakmadi 40 milyon dan actilar kapiyi namussuzlar

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Erzurumspor la bir regene 9. sezonumda 15.5 m € verdim iflasın eşiğinden döndüm

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Hulku almıştım 33mn euroya Galatasaraya yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ben almadım ama benim her kariyerde Man.United , Arda'yı alıyor 20-25 milyona

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Man. City ile;

El Shaarawy --> 41 M (2. sezon)
    Thiago --> 40 M (2. sezon)

Hiç bir oyuncuya 15m € dan fazla para vermem.Benim kariyerlerim uzun vadeli planlara dayanıyor.İyi gözlem yapar en iyi regenleri toplarım beleşçiyim ben abi

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bahsedilen değerler liglere göre değişiyor, İngiltere, İspanya gibi liglerde Barcelona gibi şampiyonluğa oynayan takımlarda, 1 sene ilk 5 bitireyim kafasını yaşayamıyorsun, 3. olsan atılıyorsun, buda genç oyuncularla bir yere gidemiyorsun demek oluyor, mecburen tecrübeli ve pahalı oyunculara para vermek zorundasın. Galatasaray kariyerimde Dünyanın en pahalı takımını kurduğumda, messiden daha iyi oyuncularımın olduğu kadromda ödediğim en büyük ücret 15milyondu, 750k ya aldığım oyuncuya 53 milyon öneriliyordu, ki bu muhtemelen euro ile oynayanlar için 75-80 milyon civarına denk geliyordur, hani önemli olan hangi takımda olduğun, büyük takımlarda 15 milyon ile bırak 1. liği ilk 5i bile göremezsin, mecburen takımda kilit oyuncuların olmak zorunda

Nesil
    2007

5. sezonun başında Galatasaray le transfer + maaş bütçemdeki fazlalık 100 MN Euro geçince Depay'e 20 MN Euro bayıldım yoksa kimseyi almıyorum fazla paraya. Şimdilik en pahalı transferim bu.

Luke Shaw'a 27 milyon sterlin ödemişim

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

En pahalı transferim Arsenal'e Agüero'yu getirirken oldu.27.5 M Euro

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    En pahalı transferim Arsenal'e Agüero'yu getirirken oldu.27.5 M Euro
    fm 14`demi kacinci sezon aldin , cok ucuza getismissin

bende Agüero'yu aldım ama 70m Euro'ya geldi bende en pahalı transferim de budur zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

25 milyon Euro'ya Quintero'yu aldım Porto'dan, bakalım performansıyla paranın hakkını verecek mi?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Erzurumspor la transfer rekoru kırdım Maddi olarak zor günler bizi bekliyor

2019 - 2010 sezonunda Arsenal'i Ruman milyarder satın almıştı ben takımı yönetirken. 483 milyon euro bütçe vermişti. Hiç unutmam 105M E Götze, 60M E Neymar 35M E 33 yaşında Neuer 80M E Marquinhos almıştım. Bu sezonlar öncesinde cimri başkan varken 60M E Aguero almıştım.
    Last edited by E.Cartman : 30.Aralık.2013 at 02:20 Reason: Kural 1

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    2019 - 2010 sezonunda.
    Güzel bi sezon olmuştur eminim

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    2019 - 2010 sezonunda Arsenal'i Ruman milyarder satın almıştı ben takımı yönetirken. 483 milyon euro bütçe vermişti. Hiç unutmam 105M E Götze, 60M E Neymar 35M E 33 yaşında Neuer 80M E Marquinhos almıştım. Bu sezonlar öncesinde cimri başkan varken 60M E Aguero almıştım. Sonra orijinal oyun aldım korsan fmde bulunan save çalışmamıştı yoksa resim eklerdim .
    Galatasaray'ı da böyle bir yönetici alır mı acaba =) bende her gelen yeni yönetim transfer bütçesini düşürüyor

Galatasaray 3. sezondayım
    Andreas Cornelius----> 16 M euro alış(cardiff) -----> 40 M euro satış (shaktar)(shaktarı reddetti takımda kalmak istiyor )
    Romero----> 16 M euro alış(meksika) ----> 30 M euro satış (Monaco)

Mesaj Yetkileri