1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Michael Schumacher Kayak Pistinde Kaza Geçirdi

sakary Ali Misafir

Default Michael Schumacher Kayak Pistinde Kaza Geçirdi

Sabah saatlerinde kayak yaparken bir kayaya çaprmış. Durumu hakkında net bir bilgi yok. Basın sorumlusu kafasında kask olduğunu, yalnız olmadığını, durumu hakkında pek fazla bir şey söyleyemeyeceklerini söyledi. Bu kadar saat geçmesine rağmen düzgün bir bilgi gelmemesi sıkıntılı gerçekten. İnşallah kötü bir durum yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Michael Schumacher Kayak Pistinde Kaza Geçirdi

İlk bilgilere göre durumu ciddi değildi, ufak yaralanmayla atlattığı söyleniyordu, hatta bilinci açıktı. Ancak şu an birçok kaynağa göre kafasında kask olmasına rağmen durumunun ciddi olduğu yönünde haberler var. Twitter'da Dirk Nowitzki "Düşüncelerim Schumi ile." yazdı. Türkçe kaynak verelim:

http://www.aksam.com.tr/spor/michael...i/haber-272496

Bu da İngilizce kaynak:

http://www.f1reader.com/news/tag/sch...accident-89756

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Schumacher'in durumu kritikmiş. Beyin travması geçirmiş. Allah şifa versin çocukluğumuz onunla geçti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım tez zamanda iyileşir. F1'i onla sevdim o bırakınca bende bıraktım hatta bir çok kişi benim durumumda.
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

Resmi açıklama geldi. Durumu kritik deniyor. Spor tarihindeki belki de benim için efsane tanımına uyan en büyük isimdi. Umarım her şey iyi olacak.

En başında o verilen durumu iyi bilgileri sanırım "düzgün" kaynaklı değildi. 4-5 saat önce basın sorumlusu durumu hakkında bir şey söyleyemem demişti. Biraz önce ilk açıklama geldi, biyografi konusunuda yazmıştım, benim için efsane kelimesinin 1 numaralı karşılığıdır. İnşallah iyi haberler alacağız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Aralık.2013 at 15:34 Reason: mesajlar birleştirildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kendi doktoru getirilmiş durumu kritikmiş. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Efsane ve çok önemli bir isim.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Dayan be Schumi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

#dayanschumi

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2013'ün gider ayak son kazığı bu olursa olay çıkartırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dayan Schumi, formulayı hepimize bizim dönemimize sevdiren sendin. Sen o ayağını kırdığın kazadan sonra bile gülerek çıktın karşımıza, şimdi de gülerek çıkmanı bekliyoruz, efsaneler ölmez ama ölme be Schumi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Onca sene saatte 282636 km hizla gittin olmedin, kayak yaparken olursen yakismaz. Dayan schumi

Ben bu adamın baya bir fanıydım eskiden. Hakkinen ile kapıştıgı dönemler müthişti.
    Mika'nın arabası düz yolda cok hızlıydı duz pistlerde geçiyordu.
    Schumi'de şöför olarak mukemmeldi monte carlo gibi pistlerde de o geçiyordu. Ayrıca Ferrari'si de ona göre dizayn edilmiş virajları yumusak alan bir arabaydı.

Bir yarışını hatırlarım sıralama turlarında bir şey olmuştu ceza mı ne almıştı. Yarışa 22. başlayıp ya birinci ya ikinci bitirmişti. Manyak gibi geçiyordu milleti

Şimdi işte o yarış gibi dipten başlıyor ve umarım kazanır.

sakary Ali Misafir

Bugün doğum günüymüş. Durumunda hala bir değişme yok. Dün de basın toplantısı düzenlenmedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben bu adamın baya bir fanıydım eskiden. Hakkinen ile kapıştıgı dönemler müthişti.
    Mika'nın arabası düz yolda cok hızlıydı duz pistlerde geçiyordu.
    Schumi'de şöför olarak mukemmeldi monte carlo gibi pistlerde de o geçiyordu. Ayrıca Ferrari'si de ona göre dizayn edilmiş virajları yumusak alan bir arabaydı.

Bir yarışını hatırlarım sıralama turlarında bir şey olmuştu ceza mı ne almıştı. Yarışa 22. başlayıp ya birinci ya ikinci bitirmişti. Manyak gibi geçiyordu milleti

Şimdi işte o yarış gibi dipten başlıyor ve umarım kazanır.
    Son senesinde monte carlo pistinde sıralama turunu tam bitirecekken son virajda kaldığı yarışı hiç unutmam

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakary Ali Misafir

Yavaş yavaş uyandırılmaya başlanıyor sanırsam.

Mesaj Yetkileri