1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Oyunda yaşadığınız trajikomik ya da trajik olaylar.

Default Oyunda yaşadığınız trajikomik ya da trajik olaylar.

Evet. Bir başlık var komik olayları paylaşıyoruz. Bir de trajikomik olayları paylaşırsak hoş olur diye düşündüm... İlki benden gelsin :

Ne son 3 yılın şampiyonu Juventus. Ne benim kral takımım Napoli. NE Avrupa devleri İnter ve Milan ne de Son uefa ŞAmpiyonu Lazio şampiyon değil )) Adamlar son 3 maç kala garantilediler şampiyonluğu. Son 3 maçı da kaybettiler garantileyince. Ben 87 puan yaparlar dediydim ama olmadı )) O kadar ekibin içinden mütevazi kadroyla Bütün dev ekipleri içerde dışarda deviren Samptoriaya geliyor tebrikler. Diğer ekipler için yılın en trajikomik görüntüsü oldu 2015 yılı için ))))))))))

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bence bu konu kapanacaktır var diye ama sen bilirsin

Yanlız sampdoria dan daha trajik olan Lazio'nun kümeden ramak kala sıyrılması yani

trajikomik olan konu nerde??? Komik değil trajikomik bu )

Nesil
    2006
    Yer
    London

İlginç denebilir yani bir yerde her neyse artık açılmış zaten eğlenmeye geliyoruz pek takılmaya değmez bu konulara dediğim gibi Lazio'nun küme düşmeye bu kadar yaklaşması bence daha büyük bir trajedi olmuş

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    İlginç denebilir yani bir yerde her neyse artık açılmış zaten eğlenmeye geliyoruz pek takılmaya değmez bu konulara dediğim gibi Lazio'nun küme düşmeye bu kadar yaklaşması bence daha büyük bir trajedi olmuş
    Bir önceki sene Bielsayı başa getirip uefa yı aldılar. Sonra bielsa reale gitti. Gitmexz olaydı adamlar paçayı zor yırttı

Nesil
    2006
    Yer
    London

yeni gelen menajer bu kadar mı kötüymüş ya

Fazla söze gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Forvete Benteke, Suarez ve Rondon'u dizmeme rağmen golü yine rakibin kendi kalesine atmasından daha trajikomik ne var ki ? İnsan üçünden de maç başına gol bekliyor ama nerde.. O kadar saçma gol atıyorlar ki. Benteke 5 tane bire bir kaçırıyor sonra bir şut atıyor Rondon'a çarpıp giriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Ah be maçı 5-1 den 5-5e getirmeye çok kalmamıştı

Spoiler: Arsenal Kadro 

Spoiler: Juvenes Kadro 

Ruhunu ortaya koymuş evlatlarım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle bir başlığımız zaten mevcut, orada devam edelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116862
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri