...
Çok rahat bir Beşiktaş galibiyeti bekliyorum,3-1
Zemin sıkıntı vermezse kazanırız. Oynarsa Jones'un performansını merak ediyorum.
Jones ilk 18'de yok. Veli kart cezalısı, Necip sakat.
Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta, Atiba, Fernandes, Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Almeida
Pedro'ya mı sevineyim, Serdar'a mı üzüleyim, bilemedim.
Bence jones takima adapte olunca serdar kesilecek. Atiba saga, jones ortaya gelecek. Serdarin gokhan suzenden farki yok
FM Gazetesi
Taraftara uyarı yapılıyordu küfürlü tezahürat vs konusunda Bursaspor maçında cezalı olmamamız için. Gerek yokmuş , taraftar yok zira.
fernandesin golu 1-0
https://vine.co/v/MziDLxBZPxp
Hayret bugün iyi oynuyoruz özellikle fernandes istekli baya bakalım 2. yarı tel tel dökülecekmiyiz![]()
Rahat kazanacağımz maçı zora soktuk.Yine de kazandık,tebrikler.Umarım sezon başındaki gibi devamı gelir.
So what?
Saike
Muhammed'in sorumluluk almaktan kaçması, saklanması gözümden kaçmadı. İsteksizdi ki bu hoş değil. Pedro'yu baya beğendim. Daha fazla oynarsa çok daha yararlı olacaktır. Defansı sürekli kolaçan ediyor lider özellikleri sayesinde. Ve ayağa Ersan'dan çok daha iyi oynuyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3-1 skor tahminim vardı yaklaşmışım![]()
İlk yarıda iyiydik, 2. yarıda da 3-0 yapana kadar gayet iyi devam ediyorduk ki, golü yiyince resmen döküldük. Az kalsın 3-0'dan puan verecektik rakibe. Bu şekilde gelen 3 puan tatmin etmedi; ama elbette hava&zemin şartlarını düşününce, yine de sonuç olarak 3 puanı almış olmak güzel. Franco'yu ayrıca beğendiğimi de söylemeliyim. Defansta oldukça güven verdi bana. Sivok dönene kadar banko oynaması şart, daha da gelişmesi ve takıma adapte olması açısından.
Kanser, Tümör, Yüksek derecede Depresyon vb. Beşiktaş taraftarının sahip olduğu hastalıkların sadece bazıları.. Şeker, Kalp, Sinir sistemi bozukluklarını felan saymıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Guzel ozetlemisler![]()
Pedro Franco'ya kaza bela gelmezse uzuuun yıllar götürür bizi bu eleman. Maçla ilgili tek söyleyeceğim budur.
Stüdyo çalışmamız vardı izleyemedim maçı. Franco ile ilgili merak ettiğim bir şey var, soğukkanlı mı? İsabetli paslar yapıyor mu? Rastgele toplar mı çıkarıyor savunmadan yoksa oyun kurmaya yönelik mi?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.