Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

7 87.50%
  • Kayseri Erciyesspor

0 0%
  • Berabere

1 12.50%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor | STSL 19. Hafta

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok rahat bir Beşiktaş galibiyeti bekliyorum,3-1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zemin sıkıntı vermezse kazanırız. Oynarsa Jones'un performansını merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jones ilk 18'de yok. Veli kart cezalısı, Necip sakat.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta, Atiba, Fernandes, Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Almeida

Pedro'ya mı sevineyim, Serdar'a mı üzüleyim, bilemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence jones takima adapte olunca serdar kesilecek. Atiba saga, jones ortaya gelecek. Serdarin gokhan suzenden farki yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bence jones takima adapte olunca serdar kesilecek. Atiba saga, jones ortaya gelecek. Serdarin gokhan suzenden farki yok
    Aynen öyle. Keşke orijinal bir sağ bek alsaydık da, Jones-Atiba ve önlerinde Oğuzhan üçlüsünü izleseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftara uyarı yapılıyordu küfürlü tezahürat vs konusunda Bursaspor maçında cezalı olmamamız için. Gerek yokmuş , taraftar yok zira.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fernandesin golu 1-0

https://vine.co/v/MziDLxBZPxp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayret bugün iyi oynuyoruz özellikle fernandes istekli baya bakalım 2. yarı tel tel dökülecekmiyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rahat kazanacağımz maçı zora soktuk.Yine de kazandık,tebrikler.Umarım sezon başındaki gibi devamı gelir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammed'in sorumluluk almaktan kaçması, saklanması gözümden kaçmadı. İsteksizdi ki bu hoş değil. Pedro'yu baya beğendim. Daha fazla oynarsa çok daha yararlı olacaktır. Defansı sürekli kolaçan ediyor lider özellikleri sayesinde. Ve ayağa Ersan'dan çok daha iyi oynuyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

3-1 skor tahminim vardı yaklaşmışım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarıda iyiydik, 2. yarıda da 3-0 yapana kadar gayet iyi devam ediyorduk ki, golü yiyince resmen döküldük. Az kalsın 3-0'dan puan verecektik rakibe. Bu şekilde gelen 3 puan tatmin etmedi; ama elbette hava&zemin şartlarını düşününce, yine de sonuç olarak 3 puanı almış olmak güzel. Franco'yu ayrıca beğendiğimi de söylemeliyim. Defansta oldukça güven verdi bana. Sivok dönene kadar banko oynaması şart, daha da gelişmesi ve takıma adapte olması açısından.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kanser, Tümör, Yüksek derecede Depresyon vb. Beşiktaş taraftarının sahip olduğu hastalıkların sadece bazıları.. Şeker, Kalp, Sinir sistemi bozukluklarını felan saymıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guzel ozetlemisler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pedro Franco'ya kaza bela gelmezse uzuuun yıllar götürür bizi bu eleman. Maçla ilgili tek söyleyeceğim budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stüdyo çalışmamız vardı izleyemedim maçı. Franco ile ilgili merak ettiğim bir şey var, soğukkanlı mı? İsabetli paslar yapıyor mu? Rastgele toplar mı çıkarıyor savunmadan yoksa oyun kurmaya yönelik mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Stüdyo çalışmamız vardı izleyemedim maçı. Franco ile ilgili merak ettiğim bir şey var, soğukkanlı mı? İsabetli paslar yapıyor mu? Rastgele toplar mı çıkarıyor savunmadan yoksa oyun kurmaya yönelik mi?

Bence hiç birşeyden tam yok herşeyden yarım var kısaca böyle özetleyebilirim franco'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Soğukkanlı, isabetli paslar yapıyor ve dandun top çıkarmıyor, isabetli oynamaya çalışıyor. Tek sorunu tecrübesiz oluşu. Bazı topları karşılarken ceza sahasına indirdi mesela onu çalışarak aşacaktır. Bence kesinlikle ısrar edilmeli ve stoper transferi de gereksiz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri