Trabzonspor kazanır
Berabere biter
Akhisar Bld. kazanır
maça ilgi üst seviyede anlaşılan3-1 akhisar önde şuan mehmet akyüz ün 2 golü var
Diğer Anadolu kulüpleri Akhisar'ı görüp utanmalılar. Diğer Anadolu kulüplerinin kadrosu kalitesinin yarısı kadar kaliteyi barındıran Akhisar mükemmel top oynuyor, yardımlaşma üst düzey. Anadolu takımlarının yüz çevirdiği oyuncular takımda muhteşem işler yapıyor. Helal olsun valla.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mehmet Akyüz hat-trick yaptı. Neler oluyor yahu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Akhisar'a helal olsun gerçekten çok daha fazlasını hak ediyorlar
Vay vay vay 4-1 oldu. Sezon başı da 3-0 yenmişti Akhisar. Toplam 7 gol atmış oldular Trabzonspor'a.
Al sana Anadolu kulübü, helal olsun.
Olcan'ın 2 gol, Mehmet Akyüz'ün hat-trick yaptığı maçtan Akhisar Bld. 4-2 galip ayrıldı.
Maç 4-2 bitti.Akhisar'ın bu durumunu tek kelimeyle açıklamak gerekirse:İstikrar.
Eksikliklerini tek tek gideriyorlar.Sezonun ilk yarısında deplasman sorunları vardı.Şimdi ise Trabzonspor'un iç sahadaki yenilmezlik serisini bitiriyorlar.
İşte ülkemize böyle takım lazım !
Mustafa Reşit Akçay elindeki kadroda saçmasapan seçimler yapıyor, ben anlayamıyorum açıkçası.
Adrian'dan sağ açık, Henrique'den forvet arkası, Özer'den ön libero yaratmaya çalışmanın anlamı yok bence. Adrian ben 10 numara pozisyonunda oynarım diye bağırıyor resmen ama sen gidip sağ kanada koyuyorsun adamı. O değil de Janko'yu çok beğendim ben. Oynatmayarak yazık ediyor Trabzonspor.
Ayrıca Akhisar çok güzel top oynadı, her zaman ki gibi yine iyiydiler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bi sorum olacak bu akhisar niye bu kadar iyi bi şey var bunlardageçen türkiye kupası maçını izledim böyle ispanya ligi takımları gibi oynuyolar helal olsun valla
![]()
Onur için ne diyeceğimi bilemiyorum.
Helal olsun Akhisar'a. Çok temiz top oynadılar. Bu takım kendi evinde zor kaybeder.
Mehmet Akyüz çok iyi oynamış.
So what?
Saike
Mehmet Akyüz'ün kumaşı çok kaliteli. Son vuruşları ve attığı goller kaliteli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamadı ancak Anadolu kulüplerinde sürekli forma şansı bulacağı için kendini daha iyi gösterebilir.