Kritik maçta Edinho'nun golleriyle 2-0 önde Erciyesspor. Kayserispor düşecek sanırım bu gidişle.
Edit : 4-0 oldu valla Kayseri düşer bu kafayla.![]()
Last edited by Fearless Coward : 02.Mart.2014 at 17:17
Kayserispor bu saatten sonra kalamaz ligde, mucize lazım.
0-4
Kayserispor bitmiş. Çok kötü yenildiler. Top oynayan oyuncu yok takımda. FM'de genç yetenek denilen Okay top oynayamadı hiç. Artık ben düşmelerine kesin gözüyle bakıyorum.
Kayseri'ye geçmiş olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Koskoca Kayseri yalan oldu iyice. Bu kötü gidişatı anca Türk bir hoca cozerdi. Ligi tanimayan yabanci bir hoca getirerek sonunu hazirladilar takimin. Takım bu yil küme düşecek yöneticiler halen ekol pesinde koşuyor![]()
Kayseri defteri kapamış,geçmiş olsun
Ya ne olacak Kayseri Erciyes ligde kalırsa yine isim falan değiştirirler kalırlar ligde![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bu macin tek sonucu vardi, o da gerceklesti bence. kayseri konumu itibariyle isi cok zor, erciyeste umut daha fazla. beklentiler erciyesin uzerine yuklendi ve ona yol verildi. kayseri de basinin caresine bakicak artik, bu 3 puani ben hediye gibi goruyorum. ne beraberlik ne kayseri galibiyeti bir ise yaramazdi zaten. daha once yaptilar, yine yaparlar. kayseri duserse erciyes olur kayseri. ikisi birden dusecegine bari birini kurtaralim demisler.
bu arada devre arasi geldi galiba, edinho diye bir adam var erciyeste. ligin parlayan yildizi elazigdaki deniz yilmazla birlikte. mehmet akyuz de devam ederse o da o gruba katilabilir.
Sir hikmet karaman takimi ligde tutacak gibi , edinho ve yasin her hafta erciyesi kurtariyorlar
Kayseri artık düştü diyebiliriz. FM15te 1.Ligde Kayserispor kariyeri süper olur![]()
İki hemşo takım birbirini üzmez, puanları paylaşır dedik; ancak Erciyes sürklase etmiş resmen. Kayserispor düşer artık, çok zor ligde kalması. Çoluk çocukla oynamaya devam etsinler (yerliler), seneye PTT 1. Lig'de de oynarlar bu adamlarla.
Kayseri bu sezon düşer ancak düştüğü gibi çıkar çünkü alt lig takımlara göre daha teşkilatlı, ekonomik olarak güçlü ve altyapı bakımından sağlam. Bence onlar da şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapıyodur.
...
Cok enteresan uvey evlat öz evladı evire çevire yendi. Sene basi böyle bir maç böyle bir skor olacağı soylense hiçbir Kayserili inanmazdi.
Haftalardır dikkatimi çekiyor, Sinan Bolat çok iyi bir kaleci gerçekten. Kayserisporlu oyuncular o kadar amatörce hatalar yapıyor ki geldiğinden beri kalesinde 10'un üzerinde gol goldü, halbuki yediği gollerin hiçbirinde hatası yok bugünde penaltı kurtardı da kurtardı.
Erciyesin bu maçı alacağı barizdi.Edinho da baya iyi forvet 2-3 sene götürür Erciyesi zaten Vleminckx ellerinde patladı.