Şu an fiorentina ile oynuyorum 3-4 senedir fm oynamamıştım bu sene yeni başladım yeni özelliklere alışma etme derken şimdi birde maçlarda ki absürdlük dikkatimi çekiyor.
Öncelikle biliyorsunuz ki iki tane dünya klasında forveti var bunlardan rossi de bir sorun yaşamazken (2 maçta bir sakatlanması hariç) mario çok fazla gol kaçırmakta. Yanlış rolde oynatsam pozisyona giremez ama bizimkisi pozisyonları hunharca harcamakta konuşmalar yaptım ama nafile.Aksineymiş gibi birde karşı takım 1 kere geliyor gol atıyor. Her duran topları çok büyük tehlike %80 i gol olmakta.
Bir diğeri ise gol atmamla gol yemem bir oluyor. Üstüne birde maç biterken ekstradan gol yemekteyim. Fix durum bu. Ne zaman gol atsam karşımdaki takım büyük küçük denk yada altımda her türlü karşılık vermekte. Bu en az 2-3 maçta bir tekrarlanan durum.
Taktiğimden kaynaklandıgını düsündügüm icin hazır taktik indirdim onda da aynı durumu yaşanmakta. Sizde de bu durum var mı yoksa bunlar benim menejerlik yeteneginden yoksun olmamla mı kaynaklı![]()