maç 1.1 devam ediyor sibb penaltı kullanacak.
maç 1.1 devam ediyor sibb penaltı kullanacak.
Last edited by William Rookwood : 05.Nisan.2014 at 16:30
Zorla bir gol atıp sonra kolayca yemek konusunda üstümüze yok..
Güzel maç oluyor. Bu maça misli kuponumda üst oynamıştım zaten ADS'nin iç sahada paso üst bitiyor maçları bunu göz önüne alarak oynamıştım rahat geldi.![]()
Demir iyi baskı kurmuştu aslında golude buldu ancak penaltı pozisyonunda savunmanın kademe hatası vardı
yine penalti yine kirmizi Demirspor 9 kişi
Efe de kırmızı gördü![]()
İBB Süper Lig'e artık göz kırptı.![]()
Adana Demir'li oyuncular kendi yarı sahasında paslaşarak protesto ediyor hakemi.
Rezillik resmen... Hakem penaltı kararlarında %100 haklı. 1. sinde topa müdahale yok direk ayağına kayıyor. 2. sinde ise çok net baldıra müdahale var zaten o mantıkla dalıyor. Adana Demirspor'u severim ama futbolcular neyin protestosunu yaptılar anlamıyorum.
2. çoğu kişiye göre penaltı değil gibi görünse de müdahale var ayağa o da penaltı bence. Neyin protestosu hakikaten ben de anlamadım.Adana'yı etkileyen bir durum yok 2 penaltı verilmese de bir şey değişmeyecekti sadece İBB yara alırdı kendilerine yarayan bir şey olmayacaktı.
Hayır hakem suçlu olsa penaltılardan birisi hatalı olsa off neler neler konuşulurdu hakem maçı katletti oyuncular haklı protesto yaptı falan.. Ee şimdi ne olacak?? Bence ADS o aralarında saçma sapan paslaşmaları yapan futbolcuları cezalandırmalı. Yada her kim o fikri oraya soktuysa. Hatta bir ara Mehmet Eren aldı topu kendisi sürdü İBB kalesine. Ayıp bence tekrarları görmeden hakemide zorda bıraktılar taraftarı tahrik ettiler. Ayıp gerçekten
ilk penaltı bence tartışmaya kapalı
Şu İBB, düştüğü gibi geri dönecek yine, belli oldu.![]()