Başlıkta da belirttiğim gibi genç bir takımız. Takımın yaş ortalaması 24. Şimdi isterseniz pozisyon pozisyon takımı inceleyelim;
Not: Oyuncu İsimlerine Tıklayarak Oyuncularımızın ayrıntılı özelliklerini görebilirsiniz.
Kalecilerimiz ;
Kalede ilk tercihim Baumann . 23 yaşında olmasına rağmen iyi özelliklerde bulunuyor.
Yedek kalecimiz Schwolow . 21 yaşında gelişime açık bir kaleci Baumann'nın eksikliğinde kalemizi koruyucak.
3. Kalecimiz Batz.Özellikleri çok iyi olmasada 3. kaleci olarak takımda bulunucak.
Defans Oyuncularımız ;

Savunmada dörtlü savunma düşünüyorum. Alternatifimiz çok bu yüzden hazırlık maçlarında deneyerek savunmayı kurucam.
Sol bek pozisyonunda Günter'i oynatıcam. 21 yaşında ve gayet potansiyelli bir oyuncu. Savunma yönünü biraz daha geliştirerek takımımız için değişmeyen oyunculardan olabilir.
Sağ bek pozisyonunda
Oliver Sorg'u düşünüyorum. 23 yaşında aynı Günter gibi potansiyelli bir oyuncu . Sol bekte'de oynayabilmesi iyi bir alternatif olucak.
Bek alternatiflerimiz
Mujdza ve
Hedenstad . Özellikle 21 yaşındaki Hedenstad fiziksel açıdan ve savunma anlamında antremanlar yaparak güzel alternatif olucak. Mujdza takımın yaşlılarından(28 yaşında

) sol ve sağ bekte alternatif olarak bulunuyor.
Defans merkezinde
Diagne ve
Ginter görev alıcak.
Özelliklere bakacak olursak, Ginter 19 yaşında olmasına rağmen muazzam özelliklere sahip . Takımımızın mevcut ve gelecekte değişmez oyuncularından olucağını düşünüyorum. Diagne ise 23 yaşında ve gayet güzel özelliklerde Mental açıdan özellikleri çok iyi değil ama henüz çok genç olması bu sorunların üstesinden geliceğini ve gelişeceğini düşünüyorum.
Defans merkez de yedek olarak
Krmas ve
Höhn bulunuyor.
Orta saha Oyuncularımız ;
Orta Sahada üçlü oynamayı düşünüyorum. Bir ön libero İki de merkez oyuncusu olmak üzere.
Ön libero olarak Fernandes'i düşünüyorum. 26 yaşındaki Fernandes Fiziksel açıdan gayet güzel mental anlamda da özellikleri çok iyi .
Merkez'de
kaptanımız Schuster ve
Darida'yı oynatmayı düşünüyorum. 22 yaşındaki Darida'nın takıma çok şeyleri katacağına inanıyorum. Kaptanımız Schuster orta saha'nın sigortası .
Orta Saha için yedek olarak
Guede ve
Arsenal'dan kiralık Coquelin ve
Höfler bulunuyor. Höfler'i tecrübe kazanması için kiralık göndermeyi düşünüyorum.
Kanat ve Forvet Oyuncularımız ;
Kanat Hattımız ;
Sol kanatta 24 yaşındaki
Wolsburg'dan kiralık Pilar'ı tercih edicem. Ofansif anlamda çok iyi durumda .
Sağ kanatta ise 22 yaşındaki
Schmid'i oynatmayı düşünüyorum. Diğer kariyerimde de tercih ettiğim ve sevdiğim bir oyuncu. Kanat için yedek olarak
Klaus ,
Zuck ve
Kiralık olarak göndermeyi düşündüğüm Kerk var. Klaus 20 yaşında Zuck ise 22 yaşında potansiyelli oyuncular fırsat buldukça oynatmayı düşünüyorum.
Forvet Hattımız ;
Forvet hattımızda 5 futbolcu bulunuyor. Bunlardan 2 tanesini göndermeyi düşünüyorum.
Dynamo Kyiv'den kiralık Mehmedi'yi tek forvet oynatmayı düşünüyorum. Alternatif olarak
Zulechner ve
Terrazzino'yu düşünüyorum.
Mehmedi'nin kiralık olması nedeniyle 23 yaşındaki Zulechner'i mümkün olduğunca oynatmayı düşünüyorum. 22 yaşındaki Terrazzino ise gelişime açık kulübede bekletmeyi düşünüyorum.
Hanke ve
Freis 'i göndermeyi düşünüyorum.