Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sene başında veya ortasında adamın 1 senelik kontratı var bu yüzden revizyon yapmıyor genç oynatmıyor işi riske etmiyor derdim de şampiyon olmuşsun hala maçlara as oyuncularla yaş ortalaması 30+ oyuncularla çıkmak nedir?
Bu sene berbat Beşiktaş ve Galatasaray performansları sayesinde zorlanmadan bir şampiyonluk aldık. Zorlanmadığımız için hata yapmadık ancak kötü derbi karnemiz ve bu gibi vizyon darlığı Ersun hocaya karşı bakış açımı değiştiriyor.
Bazı yerlerde Ersun hoca yedeklere yetersizsiniz mesajı vermek için böyle davranıyor şeklinde düşünceler hakim. Madem bu adamlar yetersiz o zaman sene sonunda gönder. 5 maça çıkacak diye adama yıllık 7 milyon TL maaş vermeyelim yazıktır günahtır.
...
kimi oynaticak ki ibrahim, isim verebilir misin? dedigin gibi rotasyon yapacak kadro yok elinde. holmen ve selcuk mu oynayacak ya da topuz mu? elindeki yedek kadro bu, paf takimi da tatmin etmiyor belli ki. gelecek sezon icin planlama yapmistir ersun hoca, merak etme. yeter ki daha berrak olsun onu.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Oynatacaksın abi, madem takır takır maaşlarını ödüyosun bu adamları (Cristian, Selçuk, Holmen, Kadlec, Topuz, Hasan Ali, Serdar vs) oynatacaksın. Göreceksin performansları bu gibi maçlarda. Olmuyorsa güle güle diyeceksin. Boşuna yer işgal etmelerine gerek kalmayacak.
...
bu macta bile dusunmedigine gore zaten belli degil mi gidecekleri, o acidan da gormek lazim.
...
Fenerbahçe taraftarı maç başından beri küfür ediyor. Amaç ne anlayabilmiş değilim.
Sow ! FB 1-0 KDÇK '14
Sow attı 1-0
İzleyemiyorum Karabük gol atar mı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ne pozmus ama, bu yila damgasini vurdu. kupa kaldiran bunu yapiyor artik.
![]()
Harbi ne küfür ettiler ya.Eglence maçında ne gerek var bunlara.İlla diger sezona boş stadda baslıycaz.
Bırakın etsinler yahucezası neyse çekeriz.
Bekir gibi bir yedek bulmuşsunuz mırın kırın ediyorsunuz. Anlamıyorum gerçekten. Alves'e tek laf eden yok ama![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kaptan da attıAdam ya.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre biraz da şansının yardımıyla çok güzel gol attı.
İlk 11 den gol atmayan bi GG kaldı.
Emre'nin golü şahane
Hiç önemi olmayan bir maç olsa bile bu sene izlediğim en iyi FB diyebilirim. Uzun süredir böyle futbol oynayan bir FB izlememiştim. Karabük te tamam bir sürü eksik var ama sanki zorla getirmişler adamları.
Bence Bekir çok kaliteli olmasa bile iyi bir yedek, yeter ki her sene olduğu gibi GS maçlarında muhtaç olmayalım. Kendisini sürekli hazır tutan ve kadrodaki pozisyonunu kabul eden bir adam, yerine birisini gösterin de alalım.
Emre harika attı ama isteyerekmi öyle vurdu orası meçhul![]()
ilk defa doğru düzgün top oynuyoruz
Emre'nin yerine Salih giriyor. | 59' at bir gol![]()
Kağıt olayı dahiyaneydi,tebrik ederim kim akıl etmişse![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kagıt olayına yarıldım.![]()
Kimin aklına geldi acaba böyle bir şey![]()
Taraftarı Fatih Terim diye bağırarak, Ersun Yanal senin sayende değil Fatih Terim gittiği için şampiyon olduk mesajı verirken, hocaları kağıt ile Mancini ile dalga geçtiğini sanarak Türkiye'de bir ilki başlatarak, teknik direktörler arası seviyeyi farklı bir boyuta çekiyor. Gerçi onun fikri bile değildir bu, sonuçta emir kulu, sözleşmesi de ne olacak belli değil. Ne yapsın garip.
Webo ile durumu 4-0 yaptık
![]()