1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Beşiktaş JK | Siyah Günlerden Beyaz Geleceğe

Default Beşiktaş JK | Siyah Günlerden Beyaz Geleceğe

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Onaylandı, başarılar dilerim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Basarilar

Başarılar..

Başarılar.Orta saha çok sağlam

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Onaylandı, başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar
    Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by harun2000harun View Post
    Başarılar.Orta saha çok sağlam
    Herkese teşekkür ediyorum

Transfer Değerlendirmesi: Transfer sezonunu oldukça verimli geçirdiğimizi düşünüyorum. 5+3 yabancı kuralından dolayı biraz daha Türk oyuncular ağırlıklı transfer yaptık. Orta sahada Veli Kavlak'ı yolladık ve yerine Jem Karacan'ı aldık. Lanzini transferini ise gerçekte Beşiktaş istediği için yaptım. Serbest olması da bal-kaymak oldu Sol bekte İsmail ile idare edemeyeceğimiz için, ucuz fiyatından dolayı Caner Erkin'i aldık. Stoper'de de Escude ve İbrahim'i yolladık ve yerlerine Kara'yı aldık. Holosko'yu yolladığımız için de kiralaması biten Gökhan Töre'yi yeniden kiraladık. Geri kalan oyuncuları ise genç ve yetenekli oldukları için tercih ettim. Aslında kaliteli bir sağ bek de alabilirdik ama Serdar hazırlık döneminde olağanüstü bir performans gösterdi ve gözüme girdi. Onun yedeği olarak da Ozan Tufan'ı kullanıyorum

Spoiler: Jem Karacan 

Spoiler: Manuel Lanzini 

Spoiler: Atabey Çiçek 

Spoiler: Leigh Griffiths 

Spoiler: Kara 

Spoiler: Caner Erkin 

Spoiler: Enes Ünal 

Spoiler: Ozan Tufan 

Spoiler: Gökhan Töre 

Hazırlık Değerlendirmesi: Hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Rapid Wien maçında skoru önemsemiyorum. Ozan Tufan, Enes Ünal gibi gençler ağırlıklı oynadık ama yinede çok çok iyiydiler. En çok hoşuma giden ise Lyon maçı oldu. Takım çok çok az pozisyon verdi harika bir maç çıkarttılar.

Tur Değerlendirmesi:İlk maçımız deplasmandaydı ve fazlasıyla iyi oynadık. Evimizde ise 1-0'dan 2-1'i yakaladıklarında korkmadım değil ancak takım ikinci yarıya harika başladı ve art arda iki gol bularak maçı koparttık.

Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibimiz;

Çekiliş yapılırken Arsenal çıkmasın diye dua ediyordum ama korktuğum başıma geldi ve Arsenal ile karşılaştık İlk maç evimizde. Yüksek ihtimalle Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz ama bu turda öyle kolay yem olacağımızı sanmıyorum
    Last edited by EnesBakadur : 15.Haziran.2014 at 16:51

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim enes ünala şans verdiğinde vazgeçilmezin olacaktır

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben şimdi anlamadım Lanzini belki bedelsiz alınabiliyordur da Enes ve Ozan'ı nasıl bedelsiz transfer edebildin ?

Birde görsellik konusunda çok iyisin ama alt alta geldi mi göz yoruyor biraz renklerde hafif oynama veya değişik birşey düşünebilirsin.
    Yoksa kariyer sunumu harika.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ben şimdi anlamadım Lanzini belki bedelsiz alınabiliyordur da Enes ve Ozan'ı nasıl bedelsiz transfer edebildin ?

@Leonadias, aynen ben de sasirdim

Bende şasırdım baya.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sizin şaşırmanıza hiç şaşırmadım

Arkadas forumdaki Lochnes transfer yamasını kullanıyor sanırım.Orda da Enes ve Ozan serbest transferde.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hadi Ozan'la Enes db kurcalarken genç sözleşme yapmış olabilirler yine bir miktar para ödenmesi gerek artı Lanzini de serbest saçmalığın daniskası...

Ozan ve Enes'i katarken 550B tazminatı Bursa'ya ödüyorsun ve bu para Transfer Bütçenden çıkıyor.Laziniyi bende anlayamadım.

Kariyer Sahibi Konusunu 2 Hafta Süreyle Güncellemediği İçin Konu Kapatılmıştır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri