Fransa emek hırsızlarını geçer. Nijerya hakemlerle nereye kadar artık bir dur gelir.
Nijerya Şanslarını Zorlarsa Fransa'yı Geçer Ama Son 2-3 Organizasyonların Sönük Takımı Fransa Artık Patlasın Bir Zahmet
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fransa kesinlikle sönük bir oyun oynamadığı düşüncesindeyim. Nijeryayı yeneceklerdir.
Bu maçta bana Fransa zorlanarak turlayacak gibi geliyor. Tahminim 2-1 gibi bir skor ortaya çıkacaktır. Ancak Nijerya'yı hafife almamak lazım. Dediğim gibi Fransa'yı zorlayabilecek bir takım.
Fransa rahat kazanir 3-0 yada 3-1 diyorum
Lloris, Debuchy, Varane, Koscielny, Evra, Matuidi, Pogba, Cabaye, Valbuena, Benzema, Giroud
Enyeama, Ambrose, Yobo, Omeruo, Oshaniwa, Mikel, Onazi, Odemwingie, Musa, Moses, Emenike
Stoperde Koscielny var herşey olabilir.
Ofsayt değil gibi geldi bana ofsayt ise de yazık oldu santimlerle
Emenike yazar bir tane. Santimlerle gitti gol ama bulsa affetmeyecek. Hadi Aslanım at da Chelsea'ye okutalım seni (:
...
Odemwingie napıyor öyle![]()
fransa cok sabirli bir takim, hic disiplinini bozmuyor. nijerya icin tek umut penaltilardi, basit hatalarla turu verdiler.
fransa hic bosluk birakmadi. sabaha kadar oynasalar gol yemezdi
kaleciler icin de ayri parantez acmak lazim. ochoa, ospina ve enyeama bence damgalarini vurdular bu turnuvaya. eski panter júlio césar da penaltilarda takimini ipten aldi. keylor navas ve bravo da cok iyi performanslar ortaya koydular. en yuksek gol ortalamali kupada bu kadar cok kalecinin on plana cikmasi da tuhaf oldu.
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 01.Temmuz.2014 at 00:02
Maçı izleyemedim, az önce özetini izleyebildim. Matuidi'nin yaptığı hareketi Nijeryalı bir futbolcu yapsaydı doğrudan kırmızı kart çıkardı. Fransız'a çıkamıyor ama kart. Hakemin de gözünün önündeydi. Hakemler bıraksınlar artık maçların kaderiyle oynamayı. Artık çok fazla oluyorlar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Platini lobisi ne de olsa! Şaşırmamak lazım.![]()
Aynen hakemin yine bariz hataları vardı. Bir çok konuda takdir haklarını Fransa'dan yana kullandı. Bence hakemler tam bir fiyasko.
Matuidi'nin müdahalesi nedeniyle Onazi'nin ayağı kırılmış sanırım. Ekşisözlük'te Murat Kosova'ya dayandırılan öyle bir şeyler okudum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...