Screw you guys, I'm goin' home
Tarafsız bir sahada oynansa Kolombiya mutlaka geçer derdim ancak Brezilya taraftarının yardımıyla buralara geldi. Daha da gidebileceklerini düşünüyorum. Şili maçı gibi bir maç bekliyorum ben uzatmalara gitmesini gördüğüm en net maç. 2 Takımın da normal sürede gol bulacağını düşünüyorum. Uzatmada yada penaltıda turu ev sahibi geçer gibi.
Bu Maç Uzatmaya Gitmez. Brezilya Kazanır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Brezilya bir şekilde kurtuldu şimdiye kadar ama Pablo Escobar'ın yeğenlerine sökmez bu işler. Hakemler coşmadığı sürece kazanan Kolombiya olur.
Screw you guys, I'm goin' home
En sevmediğim iki takımın karşılaşması.İnşallah penaltılara gider.Turu geçen takımda iyice yorulur.![]()
Bence penaltılara gider yine bu maç![]()
Kolombiya Brezilya'ya şamarı vuracaktır. Falcao aşkına saldır Kolombiya!
brezilya ev sahibi avantajini pek yasayamiyor gibi, seyirciler takim dardayken pek orali olmuyor. hakem faktoru devreye girmezse kolombiya en kotu penaltilara goturur diyorum. jamesden de yeni bir show bekliyoruz. james vs neymar, guzel mac olacak.
Neymar etkisiz kalır James aslanım coşar
Karşılıklı gol olur, Kolombiya turu geçer.
Falcao olsaydı Kolombiya banko derdim; fakat şu aşamada kesin konuşamıyorum. Ev sahibi avantajıyla Brezilya bir adım önde sadece.
Gönlümden geçen Kolombiya.
Reele dönersek; taraftar, oyuncu kalitesi & hakem faktörü Brezilya'yı favori yapıyor.
Şöyle söyliyeyim kolay maç olmayacak elbette, Kolombiya büyük süpriz yapabilir.
İlk maçtaki hakem hatasından dolayı Brezilya'nın üstüne kayrılıyorlar yaftası yapıştı resmen.O maçtan sonra Brezilya kritik bir hakem hatasıyla avantaj sahibi olmadı yanlış hatırlamıyorsam.Bence biraz abartılıyor bu konu.Eğer Brezilya'yı koruyalım mantığı olsaydı Şili maçında Brezilya'nın 120.dakikadaki pozisyon şansı sonucu yoluna devam etmesine bırakılmazdı o maç. Bu maçtada belki hakem hatası olacaktır,turnuva esnasında olan diğer bir çok hakem hatası gibi ama bence kasıtlı, aman Brezilya yoluna devam etsin amacıyla olmayacaktır.Maçla ilgili temennim ise Kolombiya'nın kazanması yönünde.Bugüne kadar en iyi futbolu oynayan ekiplerin başında geliyorlar.Umarım keyifli bir maç olur ve hak eden kazanır.
So what?
Saike
Ben %51 Kolombiya'yı önde görüyorum.Sanırım 2. turda penaltılara kalan hiçbir takım şampiyon olamamış.Umarım Brezilya için de bu lanet devam eder.Bu tur olmazsa bi sonrakinde elenir Brezilya.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Brezilya zor da olsa alır...
Turnuvanın şampiyonu Kolombiya kazanır
Finale giden yolda bu engeli rahat geçeriz. Kolombiya vuru geçer![]()
Hamesciler ayaga eller havaya
haydi kolombiya, haydi james.
![]()
Her pozisyonda kendini yere atan işi gücü dalavere olan itici takım şampiyon olmasın tek isteğim o. Saldır Hames , saldır Kolombiya !
İçimden bir ses Kolombiya oynayacak Brezilya 2-1 alacak diyor
steam : aytekin79
Bu Teo'nun torpili ne anlamadım ki..
teo neyse de fred hala ilk 11e giriyor ya ne diyeyim
neymari kitle yeter kolombiyam. bekledigimizden kolay olacak bu mac![]()
Teofilo zamanında kendi ülkesinde gol kralı olduğu içindir o. Tıpkı bir zamanlar bizim milli takımdaki Okan Yılmaz gibi düşün![]()
steam : aytekin79
Haydi Kolombiya...
Kolombiya zora soktu işleri.