STSL Tahmin Yarışması Puan Durumu
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan verilmektedir.
Doğru tahmin sayısına göre diğer maçlara sırasıyla 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ve 1 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanlarının yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en üstte sarı satırda doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 1. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...