1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Sakatık Problemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sakatık Problemi

Sakatlık problemi var gibi geldi oyunda bana. Fm 2014'te oynarken hic basıma gelmeyen seyler oldu ve cok uzun süreli sakatlandı 4 oyuncum sezon basında. Her zaman yaptıgım gibi kondüsyon yüksek calıstırıyordum. Anlarım hani kısa süreli olabilr sakatlık ki öyle de oluyordu genelde ama Semih-Koray-Bruma-Olcan 4 ay gittiler. İlginc.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Aynen,sakatlıklar can sıkıcı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Patch gelse keske hemen. Bu nedir abi böyle. Takım Uyumu calıstırıyorum adamlar bel fıtıgı geciriyor idmanda, bir bakıyorum 3 ay yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Sakatliklar yüzünden oyun oynanmaz hale geliyor takim revire döndü fizyolar kondisyonerler hepsi iyi ama gel gelelim sakatliklarin önüne yine gecilmiyor

Mesaj Yetkileri