1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Steam atölye

Default Steam atölye

arkadaşlar iyi günler

steam atölyeden abone oldugum taktikleri oyuna aktaramıyorum , oyuna girip indirilenler kısmına tıklıyorum , oradan steam atölyesine tıklıyorum ama burda ne yapsam etsem abone olduğum taktikleri shortlistleri bulup oyuna yükleyemiyorum neye dikkat etmem gerekiyor , bir püf noktası varmı arkadaşlar yardım edermisiniz kafayı yiyeceğim...

Steam'de Abone Olduktan Sonra Oyundan İndirebilir Seçeneklerdeki Abone Olduklarını İndirmen Lazım İndirmeden Abone Olarak Kullanamazsın Dosyaları.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ben bir taktik indirdim,taktik ekranından import deyince indirdiğim taktiği gördüm klasörde.başka bir taktik daha indirdim ama onu göremedim.önceki oyunda yani fm14'te indirilebilir içeriklerden aktif edeceğimiz datayı seçip oyuna aktar diyorduk.şimdi öyle değil sanırım,öyle bir işlem yapılmıyor.bir problem de olabilir,ben iki tane taktiğe abone oldum birini indirdi diğerini indirmedi.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Steam'de Abone Olduktan Sonra Oyundan İndirebilir Seçeneklerdeki Abone Olduklarını İndirmen Lazım İndirmeden Abone Olarak Kullanamazsın Dosyaları.
    bulamıyorum orda gözükmüyor kafayı yiyeceğim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri