1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: leblebi gibi gol atan forvet

Default leblebi gibi gol atan forvet

arkadaşlar galatasaray ile oynuyorum fakat bir türlü aradığım forveti bulamadım . en son belfodil'i aldım ama olmuyor 15-16 golle kapatıyorlar sezonu. sizden ricam sezonda 30 civarı gol atabilecek ve galatasaray'a gelebilecek bir golcü önermeniz. para problem değil yeter ki gelsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni bir taktik denemeyi dene hocam,oyuncuya atma şimdi suçu.

Oyuncu önerin illa diyorsan ben Giovinco ile 3 sezon oynadım,ortalama 30 golün altına düşmedi 3 sezonda da.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Gol atamayan forvet deyince aklıma Beta'daki kariyerimde aldığım Lucas Albertengo isimli forvet geldi. Yarım sezonda 15 civarı maçta oynatmama rağmen tek gol atamamıştı. Bari Türkiye Kupası'nda atsaydı

@europeanconquer dediği gibi taktik değiştirilebilir. İlla transferse önerebileceğim isimler ise Khouma Babacar, Muhammet Demir olur. Bunlar 30 gol atabilir mi senede bilmem de iyi forvetler. Ucuza da geliyorlar, Galatasaray'ın mali durumunu da göz önünde bulundursak iyi seçim olabilirler. Para mühim değilse önerim yok, hiç Galatasaray ile zengin olup doyasıya transfer yapamadım daha FM15'de

Hocam Beşiktaş'ta Demba,Pektemek,Cenk dönüşümlü oynadıar ilk sezon. Toplam 50 gol atmışlardır. Kanatlar çok etkili oyunda. Kanatlarını güçlendirmeyi dene veya en iyisi taktik değiştir.

söylediğiniz futbolcuları araştırıcam, taktik çok değiştirdim genel olarak takım gol atıyor öyle ya da böyle ama benim sıkıntım forvetlerimin çok gol kaçırması, yani kanat ya da merkez orta saha adamı pozisyona sokuyor ama bu adamlar 5 pozisyonun birini anca atıyorlar.
    [MENTION=281292]Bafici[/MENTION] ; mustafa pektemek şu anda bende 13 gol attı fena değil ama anca rotasyonda kullanılır

@Gncl1905 ; ben 3. sezonun başındayım , burak,amrabat,muslera,melo , hamit, olcan gibi yüksek maaş alanlardan kurtuldum maaş yüküm hafifledi. belfodil'i 2. sezonun yarısında 7'ye alıp bu sezon başı 15'e sattım. ayrıca muslera'da sezon başı 15'e gitti. toplam 15 falan bütçem var ama taksitle 40 milyona kadar oyuncu alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim kariyerde burak 25in altında gol atmadı
    Raul Jimenezi de 4 m bıraktı atm o da 36 gol attı
    fb yönetiyorum bu arada

Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Hocam Beşiktaş'ta Demba,Pektemek,Cenk dönüşümlü oynadıar ilk sezon. Toplam 50 gol atmışlardır. Kanatlar çok etkili oyunda. Kanatlarını güçlendirmeyi dene veya en iyisi taktik değiştir.
    Biraz önce çıktım oyundan daha 25. hafta. Pektemek: 14 gol, Cenk: 13 gol, Demba Ba: 10 gol atmış.

Bende ise Pandev: 10 , Burak: 4 ve Umut: 1 gol attı. golcü sıkıntısını bende yaşıyorum ama orta sahalardan maksimum verim ile kurtarıyorum diyebilirim. Sneijder: 6 , Selçuk: 7 ve Bruma:4 gol ile yükleniyor. Olcan'ında 3 golü var

Kesinlikle lukaku!! Pivot Santf. olarak oynat.Bende geçen sezon 47 gol attı.

Şimdi Türkiye ligi için fiziği iyi olan bir forvet alacaksın. Bu forvetin özellikle zenci olacak ! Ama öyle bir bölgeden alacaksın ki. Orta Afrika'dan bir regen kapacaksın. O adam gençken bile oynar. Fizik özellikleri iyi olsun ve geliştirsin yeter. Forvetin ilacı budur.

ANDREJ KRAMARİC ! sana net söylüyorum kardeşim bu adamı rijeka taımından sadece 4,5 m euro ya aldım fransada 22. haftada 20 golü var leblebi misali fırsatçı golcü olarak oynat daha 23 yaşında süper bir yetenek mandzukic out kramaric in . net yani

rijeka'ya uğramışken mocinic'i de alın

12. Default

klişe olucak ama fierro

destro yu öneririm. 8m € ya aldım. ikinci sezonunda(oyunda 4. sezondu sanırım) 40 attı. eğer genç dersen de carlos u öneririm.1995 doğumlu. (carlos alberto carvalho da silva junior- athletico minerio)

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri