Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Depresif ve kalbi kırık bir menajerin hikayesi - Kurtlar Sofrasında/ Wolves

Default Depresif ve kalbi kırık bir menajerin hikayesi - Kurtlar Sofrasında/ Wolves

Bir kez daha akşama gözlerimi açtım. Londra' yı unutmak için ne kadar çabalasam da başaramıyordum. Hayatımda gördüğüm en güzel gözler, en tat alarak içtiğim içkiler, en eğlenceli arkadaşlıklar hep o sisli ve yağmurlu şehrin sokaklarına, otellerine, evlerine, publarına kazınmıştı. Üstelik antrenörlük kursuna gitmiş ve kursun tüm kurlarını başarıyla tamamlamıştım. Her şey arka arkaya gelmeseydi, Wenger Usta' nın yanında, yedek kulübesinde oturmaya devam edebilirdim. Ama...

Önce Kathy ortadan kaybolmuş, arkasında tek bir iz bile bırakmamıştı. Sonra da bir ara sokakta serserilerin saldırısına uğramış, kısa süreli hafıza kaybı yaşayıp 3 hafta hastanede yatmıştım. Bu da yetmezmiş gibi en yakın dostum olarak gördüğüm kişi banka hesabımı boşaltıp sırra kadem basmıştı. Tüm bu olayların üstüne artık başkentte kalmam için bir neden yoktu. Pılımı pırtımı topladım, evimi ve arabamı sattım, adını ikinci plana attığım küçük bir şehirde bir market açtım. Orada, kasanın gerisinde oturmak, kitap okuyup işimin başında olmak bana yetiyordu. Depresyondaydım ve kalbim kırıktı. Kimseyle bağ kurmak istemiyordum. Ancak bir kişiyle yakınlaşabilmiştim. Adı Pierre Vargoro idi, o da benim gibi vatanından uzakta, gurbetteydi. Az buçuk Fransızcam, çokca da İngilizce ile bu yaşlı, bilge Fransız ile saatlerce sohbet ediyorduk zaman zaman.

Yağmurlu bir Cumartesi günü marketin kapısı açıldı, içeri Pierre ile birlikte daha önce birkaç kez gördüğüm ama kim olduğunu bilmediğim orta yaşlı bir adam girdi. Bana gülümsedi ve elini uzattı '' Merhaba '' dedi '' Ben belediye başkanıyım. Siz de eski bir futbol adamıymışsınız ? '' diye de ekledi. Gülümsemeye çalışıp elini sıktım ve '' Bir zamanlar '' dedim. Kararlılıkla '' Teknik direktörümüz kimseye haber vermeden şehri terk etti. Kimse bizimle çalışmak istemiyor. Anlayacağınız yardıma ihtiyacımız var '' dediğinde yardımımı istediğini anlamıştım. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak onu reddedemezdim. İsteksizliğim ve heyecansızlığıma rağmen '' Size başarı ve bol gollü galibiyet sözü veremem. Bazen çok kötü skorlarla karşılaşabiliriz. Ama yardım isteyen birini geri çeviremem '' dedim ve soru işaretlerinin arasına kendimi bıraktım. Nelerle karşılaşacağımı bilmiyordum.

--Kuralları okudum ve kabul ediyorum--

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kariyeriniz onaylandı, başarılar dilerim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Kariyeriniz onaylandı, başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim

[B]Wolverhampton, çevresinde Birmingham ve Coventry gibi önemli yerleşim birimleri olan bir şehirdi. Aynı zamanda Wolves Kulübünün eviydi. Molineux Stadyumunda maçlarını yapıyordu. Stadyumun kapısında durdum ve girişte yazan yazıyı okudum: " Out of darkness cometh light " ( Karanlıktan ışık yükselir ). " Öyle umalım " diyerek stadyumun kapısından içeri girdim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam.İngiltere Menajerler ligi hayırlısı bakalım

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Başarılar hocam.İngiltere Menajerler ligi hayırlısı bakalım
    Teşekkür ederim. İşimiz zor ama elimizden geleni yapacağız.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Başarılar. Güzel kariyer.

Kulüp 3 kez Premier Lig şampiyonu olmuş ama eski günlerini aratıyor tabi ki.

Bu sezon çok şey beklediğimiz sol açığımız Bakary Sako.

Savunmadaki önemli bir isim: Danny Batth.

Taktikler ve hazırlık maçlarıyla devam edeceğim.

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Başarılar. Güzel kariyer.
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar..
    Çok teşekkür ederim.

Genelde deplasmanda kullanacağımız taktik...

Genelde iç sahada kullanacağımız taktik...

Doktor kireç gibi bir yüzle yanıma geldi ve " Size kötü bir haberim var " diyerek elime bir liste tutuşturdu. Başımı sallayıp içimi çektim.

O liste ne öyle ya takım revire dönmüş

Başarılar hocam

Scott Golbourne " Ne olur Norwich" e gitmeme izin verin " deyip inadından vazgeçmeyince onu gönderdik. Yerine tanıdığım bir ismi, bir dönem Trabzonspor Forması da giymiş olan Marek Cech" i getirdim. Çay içip tavla oynayabileceğim birini bulmuştum.

Gelenler ve gidenler ise şöyleydi.

Premier lig tecrübesi de olan, süratli ve pozisyon üreten, eski Boltonlu Chris Eagles:

Yeni tavla ve çay arkadaşım, sol bekin güven veren ismi Marek Cech:

Milli takım geçmişi olan Macar orta saha oyuncusu Kristian Vadocz:

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    O liste ne öyle ya takım revire dönmüş

Başarılar hocam
    Bir ayda 8 sakat oyuncuyla karşılaştık, sanırım yakında kulübün hastane açması gerekecek Teşekkür ederim

Dikkatimi çeken bir nokta da hemen her oyunumda, bu seride, Manchester City" nin Marc Bartra" ya talip olup onu transfer etmesi oldu.

Carl İkeme sakatlanınca Aston Villa" dan Danimarkalı bir kaleci kiraladık. Ayrıca genç santrafor İnnocent Emeghara da kadroya dahil oldu. Kendisinden çok şey bekliyorum.

Hazırlık dönemi kondüsyon yüklemesi ve taktik oturtma çabası içerisinde geçti. Hazırlık maçlarımız istikrarsız sonuçlara sahne oldu:

​Başımı ellerimin arasına aldım ve bir hafta sonraki Norwich Maçında neler yapabileceğimizi düşünmeye başladım. Zor bir karşılaşma olacaktı.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar hocam.
    Çok teşekkür ederim

İlk maçtaki rakibimiz Norwich City:

En tehlikeli futbolcularından biri:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam Beklerin bu formatı kaldırabilecek düzeydemi acaba ?

Hocam Beklerin bu formatı kaldırabilecek düzeydemi acaba ?
    Solda Marek Cech" e güveniyorum ancak dediğiniz gibi sağ bek konusunda bazı şüphelerim var. Bu konuda dikkatle izleyip değişiklikler yapabilirim. Maçın ardından daha detaylı yorum yapabilirim.

Premier ligden yeni gelmiş bir kulüp karşısında iyi bir performans sergilesek de sonuca ulaşmayı başaramadık.

Hava toplarında oldukça etkiliydik, topla daha çok oynayan taraftık. Savunmamız uzaktan şutlar haricinde fırsat vermedi, bu şutlardan biri de gol oldu. Emegara çok koştu ama pozisyonları değerlendiremedi. Takım istenilenleri yaptığı için memnunum, eksik olan goldü.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim.Rakip tehlikeli bir dizilişle çıkmış ama pek de fırsat vermemişsin.Sonraki maçları kazanacağımızı düşünüyorum

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim.Rakip tehlikeli bir dizilişle çıkmış ama pek de fırsat vermemişsin.Sonraki maçları kazanacağımızı düşünüyorum
    Teşekkür ederim Taktiklere alıştıkça inşallah daha iyi olacağız

Pubda oturmuş biramı içiyordum. Seviyordum ara sıra biraz kafa dağıtıp uzaklaşmayı, iyi geliyordu. Kathy aklıma gelmiyordu ya da kulüp. Omzumda bir el hissedince başımı çevirdim.

- Yenildik, dedi başkan.
    - Evet, dedim.
    - Böyle devam etmeyecek değil mi ? diye sordu.

Biramdan büyük bir yudum aldım ve gülümsedim.

- Bilmiyorum. Bu sadece bana bağlı değil... Ama benden memnun değilseniz söylemeniz yeterli, giderim.

Kalktım ve gecenin sisine karıştım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam son resimlerin gözükmüyor ama ?

Edit:Tamam hocam sıkıntı yok
    Last edited by kilham96 : 23.Kasım.2014 at 17:24

Capital One Kupası 1. Tur rakibimiz Newport County:

Maça çıkacağımız kadro:

Maç sonucu:

Hocam son resimlerin gözükmüyor ama ?
    Sis içerisinde yürüyen biri olması lazım, şu an gözüküyor mu ?

Rotherham" ın ardından Premier ligden yeni gelen Fulham ve Cardiff ile oynayacağız. İşimiz zor...

Rakibimizin sahaya dizilişi:

En etkili ismi:

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri