1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: frikikler ???

Question frikikler ???

arkadaslar merhaba,

r.madrid ile oynuyorum sezon bitmek üzere, ronaldo, rodrigez ve bale gibi firikik özelligi yüksek oyuncularım olmasına karsılık sezon boyunca direk kaleye vurusla sadece 1 tane gol atabildim. %90 ı avuta cıkıyor, %7 si barajdan dönüyor, %2 sini kaleci kurtarıyor, %1 ide gol oluyor. sizce bunda bir anormallik yok mu? bana anormal geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sneijder'in 5 frikiğinden 3ü gol oluyor

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Sneijder'in 5 frikiğinden 3ü gol oluyor
    O Sneijder Yok mu O Sneijder Adam Bana Milli Maçta Hattrick Yaptı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

konuyla alakası yok ama Real Madrid ayarında takımlarla oynadığınızda nasıl zevk alıyorsun anlamıyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Ronaldo Madrid'den gidene kadar sadece Real Madridle oynardım nerdeyse (Brezilyalı) keyfi bi başka oluyordu görüntü oyun kalitesi zirve olsa artık o tadı vermez bana Hocam senin ki şansızlık olsa gerek bende Enes bile atıyor ilk yılından

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bende Ergün Teber yıl boyunca iki frikik golü attı. Yadırgamıyorum.

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    konuyla alakası yok ama Real Madrid ayarında takımlarla oynadığınızda nasıl zevk alıyorsun anlamıyorum
    6-7 yıl öncesine kadar bagımlısıydım oyunun uzun aradan sonra ilk kez oynuyorum ve cok degişiklikler olmus. oyuna ısınmak acısından aldım madridi ısınınca barcayı alırım

şaka bi yana, 2. sezona baslıyrum hazırlık maclarındayım bu seferde genelde orta acıyorlar talimat olmadıgı halde anlayabilmiş degilim. hayırlısı bakalım. 3. sezonda belki gol atmaya baslarlar firikikten..

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri