1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Steam Oyun Güncellemesini Kapatmak?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Default Steam Oyun Güncellemesini Kapatmak?

Football Manager'i 15.2.0'de tutup bu güncellemede oynamak istiyorum,offline kalmak dışında oyunun güncellemesini otomatik yapmasını engelleyebilir miyim?

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Otomatik güncellemeler devre dışı bırakılamıyor.

Aksine Otomatik GÜncellemeyi Kapatabilirsin Sadece Sen Güncellemek İstediğinde Güncelleyebilirsin. Şu An Tam Yerini Bilmiyorum Ama Steam-Ayarlar Kısmında Olması Lazım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kütüphaneden FM 15 sekmesine gelince ordan oyunun ayarlarına(seçeneklerine) girip bu oyunu hep güncel tut yazan bi kısım var ordan değişebilirsin
    malatyAdana!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

"Bu oyunu güncel tut" dışında "güncellemede öncelik verme" ve "oyunu çalıştırdığımda güncelleme" var yani her türlü güncelleme yapıyor online olursa, kapatma seçeneği yok

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yok mudur bir çözümü?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Yaz aylarında gelen bir steam güncellemesiyle kalktı güncellemeleri kapatma olayı. Önceden arkadaşların söylediği yerden yapılabiliyordu. Şimdi eğer oyunu steam'de online olup oynuyorsan, güncellemek zorundasın diyorlar.

Yine de steam'in yüklü olduğu yerdeki config.vdf dosyasında bir güncelleme ayarı olabilir gibime geliyor.

Steam\config\config.vdf bu dosyayı herhangi bir metin düzenleyicisiyle açıp içerisinde update ile ilgili bir kısım bulursan oradan "0" veya "1" durumunu değiştirerek yapabilirsin. Yani atıyorum AutoUpdate diye bir değişken girilmişse karşısında "1" olmalı, sen onu "0" yaparak kapatabilirsin.

Tabii eğer update olayını oradan da kaldırmadılarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Yaz aylarında gelen bir steam güncellemesiyle kalktı güncellemeleri kapatma olayı. Önceden arkadaşların söylediği yerden yapılabiliyordu. Şimdi eğer oyunu steam'de online olup oynuyorsan, güncellemek zorundasın diyorlar.

Yine de steam'in yüklü olduğu yerdeki config.vdf dosyasında bir güncelleme ayarı olabilir gibime geliyor.

Steam\config\config.vdf bu dosyayı herhangi bir metin düzenleyicisiyle açıp içerisinde update ile ilgili bir kısım bulursan oradan "0" veya "1" durumunu değiştirerek yapabilirsin. Yani atıyorum AutoUpdate diye bir değişken girilmişse karşısında "1" olmalı, sen onu "0" yaparak kapatabilirsin.

Tabii eğer update olayını oradan da kaldırmadılarsa.

"AutoUpdateWindowStart" "-1"
    "AutoUpdateWindowEnd" "-1"

Gibi değişkenler var config.vdf dosyasında. Sanırım bunları 0 yapmamız yeterli

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    "AutoUpdateWindowStart" "-1"
    "AutoUpdateWindowEnd" "-1"

Gibi değişkenler var config.vdf dosyasında. Sanırım bunları 0 yapmamız yeterli
    Emin olamıyorum. Yalnız o dosyanın bir yedeğini almak lazım. Ayrıca UpdateWindowEnd diye bahsedilen şey Steam'in içinden de ayarlanabiliyor.

Steam > Ayarlar > İndirmeler kısmında. İndirme kısıtlamaları.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Peki o metin belgesini değiştirirsek diğer oyunların güncellemesini manuel olarak yapabilir miyiz?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Maalesef net bir şey söyleyemiyorum çünkü yazın steam kapattı güncellemeyi elle yapma olayını. Sonrasında denemedim, sadece buralardan bir şey çıkabilir diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Denemek lazım,teşekkürler

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri