Liverpool ~ Sezon 1 ~ Y.Emir Bıyıkcı
Gün 2
Hayallerimin takımının kulup binasına adımlarımı atıyorum.On adım sonra hayallerimi gerçekleştirerek Premier Lig'in yeni teknik direktörü olacak dünyanın sayılı yıldız oyuncularıyla -Gerrard,Sterling,Balotelli- çalışacağım.İçimdeki heyecan tarif edilemez düzeydeydi aklımdan bunlar geçerken.Kulup binasına ilk adımımı attığımda beni kırmızı halıyla karşıladılar.Biliyomusun sevgili günlük buraya geldiğime hiç pişman olmadım.Geride bıraktıklarım benim için değerli olsada hiçbirinden pişman değilim.
Kulup başkanıyla görüştükten sonra antreman sahasına gittiğimde konfetiler patlatıldı.Acaba her yeni gelen hocayı bu kadar çoşkulu mu karşılıyorlardı sence? O an sadece bana özel olduğunu umdum ve oyuncuların her biriyle tokalaştım.
Hemen orada takım toplantısı başlattım.Yönetime bir sözüm vardı,takım bu sene şampiyon olacak yada bunun için en azılı mücadeleyi verecekti.Başka dönüşüm yoktu.Bu kadroyla yapılmasın gereken oydu.Bunları oyunculara açıkladığımda her bir şaşkındı Chelsea,Manchester United/City,Arsenal gibi takımların arasından bu kadar kolay çıkabileceklerini beklemiyorlardı.Ama ben onlara güveniyordum.Bunu başaramayacak varsa deyip kapıyı açtım.Her birinin gözlerinin içine bakıyordum.Bir anda Fabio Borini hareketlendi kapıdan dışarı çıktı.Bu kadar havayla bu işi başaramayız,benim size inancım yok dedi.Şok olmuştum.Oyuncuların hepsi de bu cesarete hem şaşırmış hem de özenmişlerdi.Bunun altında kalamazdım.Borini benden yaşça küçüktü.Peki Borini seni transfer listesine koyuyorum o halde dedim ve kapıdan dışarı çıktım.Hayalimin takımında ilk günüm pek de güzel geçmemişti.

Gün 2
Sabah uyandığımda arabama atlayıp elimde simitle antreman tesislerine gittim.Kapıdan adımımı attığımda tüm takım neredeyse buradaydı.Selam patron gibi sözcüklerin arasından sıyrılıp Gerrard'ın yanına gittim.Eksik var mı ? diye sordum.Eksikten kastım Borini'ydi.
Evet patron Borini antremana gelmedi dedi Gerrard.İlk başlarda sinirim bozuldu,asistanımın yanına geçtim.Boriniden en kısa zamanda kurtulun dedim.Ama aklımda bir endişe daha vardı.Borini'yi satarsak yedekte kim olacaktı ? Kondisyon ve takım uyumu antremanlarından sonra kendi aramızda maç düzenledim.Bilerek Sturridge ve Balotelli'yi farklı takımlara koymuştum.Birde Lambert vardı.Sturridge ve Balotelli o kadar iyilerdi ki bu iki oyuncuyu da takımdan kesemezdim.Taktiğimi onlara göre dizayn etmeliydim.Ama forvet sıkıntımız vardı ve aşılamayacak sorundu.Lambert gerçekten vasatın altındaydı.
Maç bittiğinde su almak için kafeteryaya giderken asistan beni yakaldı.Borini'ye teklif geldi dedi.Teklifi incelediğimde yeni bir forvet için yeterli parayı sağlıyordu.Leicester 8.5m$ önermişti.Düşünmeden kabul ettim.Borini'yi de bunun bildirilmesini rica ettim.Bu ikimiz açısından da karlı olacaktı.

Arkadaşlar herkese merhaba Uzun aradan sonra foruma geri döndüm ve oyunun elime geçmesiyle bir kariyer fena olmaz diye düşündüm.Günlük gibi anlatım sistemiyle oyuna başlıyoruz.Böyle devam ettirmeyi planlıyorum. Kariyerimiz hayırlı olsun.