1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Güneş imzaladı..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Güneş imzaladı..

Trabzonspor Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni kulüp başkanı Atay Aktuğ, çok sayıda yönetici katıldı.

-AKTUĞ: "TALEPTE BULUNMADI"-

Trabzonspor başkanı Aktuğ, Şenol Güneş için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Şenol Güneş ile her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Sayın Güneş ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu sürenin yarım sezonu opsiyonlu olacaktır. Kendisi Trabzonspor'daki misyonunu bilerek görevi kabul etmiştir. Trabzonspor'dan hiçbir talebi olmadan bu görevi kabul üstlenmiştir'' dedi.

Şenol Güneş'in Trabzonspor Futbol A.Ş içerisinde üst düzey bir görev üstleneceğini de kaydeden Aktuğ, ''Fakat bu görev hemen başlamayacaktır. O sistemin kurulmasında Şenol Güneş'in katkıları da olacaktır. Şenol Güneş'in Trabzonspor'a geleceğine inanıyordum. Zor adamdır ama iyi adamdır. Sözünün eridir. Şenol Güneş bir isimdir. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da isimdir. Şenol ile sportif hedeflere çok daha çabuk ulaşacağız'' diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise uzun bir aradan sonra yine Trabzonspor camiası ile iç içe olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
    ''Dönüşüm beklenmeyen bir olay oldu. Duygu ve mantığın karıştığı bir dönemde çok sevdiğim Trabzonspor camiası içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Geçmişten bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz ne için buradayız. Trabzonspor'u tekrar Avrupa'da yarıştırmak için. Burada yarışan ve başarılı olan bir kulüp olmasını istiyoruz. Ürettiği ile gündeme gelen bir takım oluşturacağız.''

Geçmişteki yanlış ve doğrulara takılıp kalınmaması gerektiğini de belirten Güneş, şunları kaydetti:
    ''Geçmişten dersler çıkaralım ve geçmişte hiç kalmayalım. Kalırsak bu işin içerisinde çıkamayız. Başarılı da olamayız. Önümüzdeki 6 aylık dönemde hedefimiz üstümüzdeki takımları yakalamak ve geçmek olacaktır. 6 aylık dönem içinde takım içinde tamamen olacağım. İçte bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Takım içinde yarışı devam ettireceğiz. Önceliğimiz takım olacaktır. Ondan sonra şartlara göre hareket edeceğiz. Yardımcılar konusunda netleşmiş durum yok. Ama şimdiki durum ile devam etmeyi düşünüyorum.''

Transfer konusunda sürenin kısa olması nedeniyle sıkıntı duyduklarını da ifade eden Güneş, ''Trabzonspor 3-4 tane oyuncu alabilir. Ama bir tane en iyi oyuncuyu almamız lazım. Net bir isim de yok. Bu isimi bulduğumuz an alacağız. Hazır bir oyuncu olacak. Bu da kulübün ekonomik yapısını sarsmadan olacak. Trabzonspor'un, 3-4 tane oyuncu ile çok daha iyi olacağını düşünüyorum ama bu oyuncuların çok üst düzeyde olması gerekir. Fakat şu anda bu oyuncuların alınmasını mümkün görmüyorum. Bunlardan bir tanesini alırsak çok mesafe alırız'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bildiğim kadarıyla Şenol Güneş Trabzonspor Futbol Takımına teknik direktör olarak değil de yeni kurulacak Futbol A.Ş. nin başı olarak geldi.

Hala yeni bir teknik direktör arıyorlar, kendisi bir teknik adam olup da teknik direktörlük görevini başkasının üstlenmesi kadar saçma bir durum daha görmedim.

Bu görevi Fatih Terim de daha önce Galatasarayda üstlendi, muazzam başarılar elde etti. Ama hem Futbol A.Ş. nin başıydı hemde takımının teknik direktörüydü.

Bu durumda Şenol Güneşin takıma çok da büyük katkılar sağlayabileceğine inanmıyorum.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Trabzonsporun mevcut kadrosuyla şampiyon olması zaten imkansız..Şenol Güneş'in büyük başarı kazanacağını sanmıyorum ... Tabi lig 2.liği veya kupa kazanılması gibi sebeplerle avrupa ya gtme başarı sayılırsa o başka.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

YA bence imkansız değil elinde müthiş 3 star var bence yani doğru düzgün kullanıldıkları zaman çok ii olur......... Bu starlar: Gökdeniz, Fatih, Yattara........

Bence..........

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor belkide tarihinde ilk kez bir hocasına bu kadar imkan sundu yetki verdi,Şenol Güneş bu rahatlığı yanlış algılamaz da yönetimde istediği herşeyi yapabilirse bu sezon değil ama gelecek sezon birşeyler yapabilirler.
    Koray Dusova making tactical change...

Bence Şenol Güneş Trabzonspor da iyi işler yapabilir.Nede olsa eskiden orda oynamış ve çok emeği geçmiş ve başarma arzusu da daha fazla olur.AMA BEŞİKTAŞ NOLUCAK!!!

Beşiktaşa bişey olmaz merak etme.İkinci döneme bomba gibi girer.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor hayatının hatasını yaptı.Şenol Güneş tam bir balondur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bence hatayı Şenol Güneş yaptı. Çünkü Trabzonspor gibi katı kuralları olan bir takıma geçmekle çok hata yaptı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

aynı kızla 2 kez evlenilmez diye bir söz vardır, bakın Terim 2. kez geldi galatasaraya.. Ne oldu o büyük imparator! Adamı harcıyacaklardı neredeyse...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri