&
Tarih: 12.03.2015
Saat: 20:00
Stad: Jan Breydel
Hakem: Craig Thomson
Yayın: Star TV
C.Brugge
Berabere
Beşiktaş
&
Tarih: 12.03.2015
Saat: 20:00
Stad: Jan Breydel
Hakem: Craig Thomson
Yayın: Star TV
Hacı Bir de Anket Eklesen Şu Maçları Açarken İyi Olacak
Şuan da Bile Ekleyebilirsin Konu Araçlarında Sekmesi,
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
@BaGa TaRKaN
Açtım anketi.
Maçla ilgili ilk yorum da benden gelsin.
Rakibin en önemli silahlarından Vazquez sakatlığı sebebiyle yok. Ayrıca Izquierdo'nun da sakatlığı varmış ve Gedoz ile Oulare yedek bekleyebilirmiş. Bu avantajı değerlendirip ilk maçtan işi bitirmemiz lazım, ikinci maçta rotasyon yapabilmek için. Rövanş sonrası F.Bahçe derbisi var çünkü.
Rakibin en büyük silahı taraftarı, geçenlerde Ryan Donk söylemişti. O taraftar grubu çok farklı diye, en az çarşı kadar etki yapacaklardır.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
bruggenin en iyi oyuncusu sakatlandi ayak tarak kemigi kirildi diye biliyorum... bir kac maclarina bakmistim yetenekli oyuncular var bruggede takim oyununu iyi oynuyorlar... bakalim mac ne olcak basarilar temsilcimize.
Onlarin taraftar grubuyla biz (gs) belaliyiz. Bu sene yeni bir dusman daha kazanabilirler.
Ismi ne olursa olsun ust tur mucadelesi en az Liverpool maclari kadar çetin gececektir
Bizim Çarşı grubu Brugge internet sitesinimi ne hacklemiş baya bilet satın almışız sanırım gazatede öyle bir haber okudum eğer doğruysa bir taraftar baskısı hissetmeyiz gibime geliyor.Ayrıca Liverpool taraftarınında adını çok duyduk 90 dakika boyunca 3 bin taraftarın "Kartal Gol Gol Gol" ve "Saldır Beşiktaşım Oleyy" tezahuratını duyduksak pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Maça gelirsek rakibin bu kadar eksik adamları varken bu maçta işi bitirmeliyiz.Atibanın eksikliğini kesinlikle hissedeceğimiz bir gerçek onun yerine oynuyacak Oguzhan ise defansif olarak hep kibar kalıyor ben braga deplasmanında olduğu gibi 0-2lik bir galibiyet bekliyorum hayırlısı bakalım...
![]()
C.Brugge kafilemiz:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Enes Fidayeo
Ersan Adem Gülüm
Pedro Franco
Atınç Nukan
Serdar Kurtuluş
Ramon Motta
Daniel Opare
Necip Uysal
Veli Kavlak
Oğuzhan Özyakup
Eslem Öztürk
Tolgay Arslan
Kerim Frei
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek
Demba Ba
Brugge'de önemli eksiklikler varmış. Ben en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın. Bu turuda geçer inşlAllah Beşiktaş. Avrupa'da ki tek temsilcimiz. Bizede destek vermek düşer.
Düşünülen 11 Bence Böyle Olacaktır. Opare ve Tolgay'ın Bu Maçta Mutlaka Oynaması Lazım.
...... Cenk
Serdar .................... Franco ................... Ersan .................... Opare
............................... Oğuzhan .......... Veli ..............................
Gökhan ................................. Tolgay ............................ Olcay
....... Demba Ba
Franco'nun kesik yiyeceği konuşuluyor ne kadar doğru bilmiyorum.
İlk maçtan kazanıp İstanbul'da rahat oynayabilir Beşiktaş bence. 1-2 gibi bir skor bekliyorum. Ankette daha önce beraberlik işaretledim ama sonradan fikrim değişti.
Oğuzhan oynamaz ilk 11'de zannetmiyorum. Veli - Necip ikilisi oynayacaktır tahminimce.
FM Gazetesi
Veli-Necip zayıf kalır bence üretkenlik konusunda. Necip stoper, Veli-Tolgay-Oğuzhan orta sahası daha sağlam olur. Skoru yakalarsak da, Franco ya da Ersan'dan kim yedekse o oyuna girer ve Oğuzhan kenara gelir.
Rakip hakkında hiç fikrim yok. Umarım Çeyrek Finale adımızı yazdırız.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
BRUGGE: Ryan, De Fauw, Duarte, Meunier, De Bock, Mechele, Bolingoli-Mbombo, Simons, Refaelov, Vormer, De Sutter
BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Opare, Veli, Tolgay, Gökhan, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba
Necip'i Stoper Oynatacağına Elinde Atınç, Franco Gibi Stoperler Var Onları Oynatsana Yahu...
Güzel 11 bence. Tek soru işaretim Oğuzhan. Geçen senede devamlılık problemi vardı ama bu sene bırak devamlılığı, hiç iyi oynadığı yok. Bu fırsatıda değerlendiremezse yedeğin yedeği olur. Tolgay'ın yedeği olur.
FM Gazetesi
Neden hiç bir kanalda maç öncesi yayını yok?
FM Gazetesi
2.Yarıya Başlar Başlamaz Gökhan Töre'nin Çok Güzel Bir Koşusuyla Golü Bulduk (0-1)
helal![]()
Gökhan'ın bu golü turu getirdi bence,İstanbul'da ki maçı Beşiktaş'ın cebinde düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Klasik Töre golü. Bu adam bizim Robben'imizSezon sonu talipleri olacaktır. 20'ye rahat gider ama umarım satılmaz.
FM Gazetesi
Hakemden Necip'e hayati bir kıyak. Kırmızıydı o pozisyon
FM Gazetesi
Berabere biter diye tahmin ediyordum ama penaltı yanılttı beni. Kötü oldu bu mağlubiyet. Brugge kolay lokma olmadığını gösterdi bence.
Daha bitmedi maç 2-2'yi bulabilecek güçte Beşiktaş ancak psikolojik olarak başarabilirler mi bilmiyorum.Pek güven vermiyorlar.
Bizim ilk fırsatta kaleci almamız lazım. Yabancı bir kaleci.
FM Gazetesi
Beşiktaş son dakikalarda o kadar amatörce hatalar yaptı ki 3.golü yer üstüne tatlı olarak 4.golü bile yerdi yani.Ona rağmen Beşiktaş bunları İstanbul'da yer,yesin yani,çok gıcık oldum.
[MENTION=35064]Ralph[/MENTION]
Buna bende bir şey yapamadım abi![]()
Olimpiyatta bunları 1-0 yenemeyeceksen ligde de şampiyon olamayalım... Başka da bir şey demiyorum.
FM Gazetesi
Ben bu kura çekildiğinde Brugge u küçümsemeyin deyince Beşiktaşlı arkadaşlar tepki göstermişti ancak bugün bu maç 3-1 veya 4-1 bitmemişse bence bu Beşiktaş için büyük lütuftur. Hatta turun habercisidir zira bu akşam bu tur burda kaybedilebilirdi. Sağlık olsun diyelim umarım Beşiktaş 2. maçta rakibi yine küçümsemez öyle rakibi kurada cektiginde oley cekmekle olmuyor işte.
...