Real maçı gibi oynarsak 4-5 farklı kazanırız
Steam ID : byildirim04
Created by Hamza Hamzaoğlu and Dursun Özbek
Special thanks to Sabri Sarıoğlu and Umut Bulut
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
GS'Nin stoper,orta saha, sağ kanat ve forvete ihtiyacı var bana göre
Dün akşam için Sabri'ye hiç birşey demeyin. Takımın en iyisi oydu sahada. Çok istekli ama bir türlü golü bulamayan bir takım görüntüsü verdi. Bu da ilerleyen dakikalara doğru sıkıntı yaşamalarına sebep oldu.
Osmanlıspor'u tebrik ederim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fatih Terim bile Hamza hoca kadar egolu değildi. Böyle devam ederse sezon ortasını göremez .
steam : aytekin79
İşin gerçeği şu Osmanlı balına yendi diyebiliriz. 10 kere oynasalar o sahada birini ancak yenerdi. O maçta dünkü maçtı bence. Maçın genelinde GS epey baskılı oynadı.
Hamza maçtan sonra 1 yedek kaleci + 2 oyuncu alacağız dedi. Biri İbra'dır da diğerini tahmin bile etmek istemiyorum![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Hamza hocanın da elbette suçu var. Fakat bence en büyük suç oyuncuların. Bu kadar gevşek oynamaları bize pahalıya mal oldu. Podolski gibi Sneijder gibi oyuncuların bu kadar gevşek ve hazırlık maçındaymış gibi pozisyonları harcamaları, Selçuk'ın iki kere kale dibinde kaçırması ve forvetlerin formsuzluğu bizi yenilgiye sürükledi. Bence Hamza hoca ezbere kadro yapmayı bırakmalı ve formayı hakedenlere vermeli. Ama her halükarda bize bir forvet gerekiyor. Papiss Cisse olur umarım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dün ki maç bir uyarı niteliğindeydi,maçı kaybedecek kadar kötü mü oynadık ? Hayır ancak bazı şeylerin anlaşılması gerekiyor artık Hamza Hoca tarafından,onun oynattığı oyundan her zaman memnun kaldım hala da memnunum ancak oyuncu seçimleri hala sıkıntılı.
Mesela dün niçin Yasin ilk 11 başlamadı,''koşmuyor'' diye niçin Burak çıkarıldı da koşmaktan başka bir şey bilmeyen Umut sahada kaldı,zaten baskı yaptığın için oyunun alanı daralıyor,koşan değil,bitirici bir adama ihtiyacın varken onu çıkartıyorsun.
Her şey bir yana şanssız bir geceydi,fazla tepki vermenin anlamı yok ancak bu tarz maçların olacağı taraftarın şampiyonluktan sonra bir türlü mutlu olamamasıyla belliydi,başarı gelmişti ancak eksik bir şeyler vardı ve bu eksikler hala giderilemedi.Giderilemezse gidermesi gereken kişiler giderler,bu kadar basit.
Bu arada Muslera'ya nazar değmiş beyler![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp