Beşiktaş Kazanır
Berabere Biter
Başakşehirspor Kazanır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Zor bir maç bizi bekliyor. Mersin ve Gaziantep maçları gibi farklı bir galibiyet olmaz kesinlikle. Sıkıntılı olur; ama tek farklı da olsa kazanırız diyorum.
Başarılar Kartallar!
Gomez'in golüyle 1-0 öndeyiz
Beklediğimden daha az zorlukta bir maç oldu. Tek buruk olduğum nokta, 3000. golü yakalayamamamız oldu.
Net skor ve 3 puan için tebrikler beyler!![]()
Maçın 2. yarısını uyuyakaldığım için izleyemedimGomez oldukca etkiliydi izledigim bölümde
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok rahat maçtı gerçekten maçı izlemeyi bıraktım bir ara çünkü eskiden olduğu gibi kesin gol yeriz hissi oluşmadı. Aksine her an 4-5 olacak bir maçtı 2'de kaldı bu sefer sağlık olsun tebrikler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş maçlarını FB maçlarından önce koymasınlar adamın morali bozuluyorTebrik ederim harika futbolla kazandılar.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bu yıl kesinlikle şampiyonluk gelecek. GS 2-3 haftaya iyice dağılmiş olur. Fenerbahçe zaten ite kaka kazanıyor.