-
16.3 sonrası sakatlıklar arttı
16.2 de fazla sakatlık problemi yaşamıyordum açıkçası. Hep kısa süreli sakatlıklar yada maç içerisinde yaşadığım sakatlıklar çok nadir oluyor, olsa dahi, sakatlık süresi en fazla 2-3 hafta fln oluyordu. Ancak 16.3 sonrası sakatlık problemi yaşamaya başladım (antreman programlarını değiştirmememe rağmen) Ve dahası sakatlık süreleri de çok arttı. Bir oyuncum en az 5-6 haftalığına sakatlanıyor. Ve dahası hep aynı bölgeden arka arkaya sakatlık problemleri yaşıyorum şaka gibi.
16.3 sonrası benzer gözlemleri olan var mı?
-
Benim yeni kariyerimde sakatlık pek nadir oluyor. Buna antrenman,antrenör, fizyoterapist, antrenman sahaları ve oyuncuların vucut zindeliğinin yüksek olmasının etkisi var.
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bende de var bu sorun.
Hele ''karın kası sakatlığı'' diye bir olay geldi,oyuncular arka arkaya sakatlanıyor. Dediğiniz gibi 6-7 hafta sürüyor en az ve tekrarlıyor.Ligde, son 5-6 haftaya U19'dan takviyelerle çıkmak zorunda kaldım.
Oynadığım takımın yada seviyenin etkisi var mı emin değilim, bir de Galatasaray ile üst seviyede deneyip yorumlarımı aktaracağım.
-
Boşluğa bastım gün ilerlesin diye. Yeni günde 3 tane sakatlık haberi geldi aynı anda, biri grip, öbürü soğuk algınlığı diğeri de virüs yüzünden eve gönderilmiş.
-
Altınordu ile oynuyorum bende ve belirli bir dönemde art arda 9 oyuncum karın kası ve sırt sakatlığı yaşadı.
-
abi osmanlıspora carlosu aldım bide real madridden genç bi forvet kiraladım şampiyonluğa oynuyodum. herifler çatır çatır sakatlandı 3-4 ay küfür edicektim yani oyun orjinalliği bozulmasın diye geri save den de başlamadım ama sezon sonunda zor şampiyon oldum vallahi 
ama gerçekten çok can sıkıcı sırf yeni sezonda peruzzi transferimin yanına şeneride satın alma opsiyonlu kiraladim peruzzi kesin sakatlanır 2-3 ay diye
-
Bende böyle bir sorun yok antrenman seviyesiyle alakalıdır diye düşünüyorum.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri