1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Mehmet Topal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Mehmet Topal

Profili başarılı yansıtılmış bence. Euro 2016'daki performasnaın göre dc özelliği 15'ten 16'ya çekilebilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

"Stays back at all times" ppm'sinin eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neden "Stays Back At All Times" düşündünüz?

Son lig maçında rakip ceza sahası 10 metre gerisinde ara pası atmaya çalışırken gördüm. İnce işleri yapabilecek kabiliyete sahip değil ama olabildiğince takıma yardım etmeye çalışıyor. Bu zamana kadar defansın içinde oynamasının sebebi alışkanlık değil, half-back rolünde stoperin arasına girmek zorunda olması. Stays Back At All Times PPM verirseniz isteseniz de öne çıkmaya çalışmaz. Bu PPM kullanımı stoperler için genellikle. Fırsatı varken öne çıkmayarak oyuna katılmayanlar için.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Neden "Stays Back At All Times" düşündünüz?

Son lig maçında rakip ceza sahası 10 metre gerisinde ara pası atmaya çalışırken gördüm. İnce işleri yapabilecek kabiliyete sahip değil ama olabildiğince takıma yardım etmeye çalışıyor. Bu zamana kadar defansın içinde oynamasının sebebi alışkanlık değil, half-back rolünde stoperin arasına girmek zorunda olması. Stays Back At All Times PPM verirseniz isteseniz de öne çıkmaya çalışmaz. Bu PPM kullanımı stoperler için genellikle. Fırsatı varken öne çıkmayarak oyuna katılmayanlar için.
    Ben alışkanlığı olduğunu düşünmüştüm, haklı olabilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri