1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Türkiye Alt Ligler Paketi

Question Türkiye Alt Ligler Paketi

Her sene oyunun çıkışıyla birlikte illa birisi yapıp paylaşırdı. bu sene kimseden ses soluk çıkmıyor. oyuna bal ligi koymadan başlayamıyorum. bununla ilgili bi çalışma yapan var mı

http://www.fmscout.com/a-around-the-...pack-fm17.html
    içinde türkiye olan dosyayı editör data içine at yeni oyun başlat.

bunu gördüm de gerçeğe uygun yapmamış en alt ligden başlasam 1800 küsür takım var. kapanan takımları bile açmış editörden 1 sezon 1 ayda ancak biter. şöyle geçen senelerdeki gibi aslına uygun şekilde bi 3.lig ve bal paketi yapan olsada başlasam artık

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Bende alt ligler yamasını arıyorum geçen sene gerçeğe uygun olarak yapılmıştı burada ve çok güzel bir eklentiydi umarım yine bu sitede paylaşılır da gerçek 3.lig ve Bölgesel Amatör Lig gruplarıyla oynayabiliriz sabırsızlıkla bekliyoruz.

Quote Originally Posted by GFBaTu_KhaN View Post
    Bende alt ligler yamasını arıyorum geçen sene gerçeğe uygun olarak yapılmıştı burada ve çok güzel bir eklentiydi umarım yine bu sitede paylaşılır da gerçek 3.lig ve Bölgesel Amatör Lig gruplarıyla oynayabiliriz sabırsızlıkla bekliyoruz.
    editörü biraz kurcaladım ancak nasıl yapılacağını çözemedim. editörde ligler ve takımlar zaten var ancak bu ligleri nasıl aktif hale getirebiliriz bilmiyorum. bi rehber falan olsa oturur her şeyiyle uğraşırım ben

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Kısmetse 1 haftaya 1. Amatör Ligleri de kapsayan Amatörler ligini yayınlayacağım.

Turkish SUper Patch By Affluence 17....

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Quote Originally Posted by affluence View Post
    Kısmetse 1 haftaya 1. Amatör Ligleri de kapsayan Amatörler ligini yayınlayacağım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Quote Originally Posted by affluence View Post

Merhabalar,

Çalışmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz kısmetse ne zaman paylaşacaksınız ?

Mesaj Yetkileri