Herkese Selamlar....
Son 2 yıldır oynamaktan acayip zevk aldığım,tamamen bir proje takımı olan,Red Bull'un futbolda söz sahibi olmak adına başlattığı atılımların en büyük meyvesi RB Leipzig kariyerine hoş geldiniz. Oyun ilk çıktığında (FM 2017) yaklaşık 4 sezon oynayıp son sezonumda ŞL'yi alıp masaüstümü satıp Laptop almam sebebiyle verilerini yedeklemediğim oyunuma sıfırdan başlayıp, uzun süredir yapmak isteyip yapamadığım kariyer paylaşımını nihayete erdirmek istedim.Eminim ki bir çoğunuz zaten bu takımı aldı,oynadı,buradan oyuncu çaldı Zaten yapay zeka ile bile genelde ilk 4'te olan takımı yönetmek zor olmasa gerek değil mi?

[IMG][/IMG]

Resimden anlaşılacağı üzere Red Bull'un ana sponsorluğunda toplam 4 takım mevcut. Her yıl yaklaşık 80 Milyon Euro'luk sponsorluk anlaşması ile Leipzig asla maddi sıkıntı yaşamıyor. Buna bir de Bundesliga'da ki uçuk ödemeler eklenince harcamak için bolca paranız bulunuyor.
Ayrıca Leipzig takımının isminde bulunan RB kısaltması ''Red Bull'' değildir. Araştırmalarınızda karşınıza ''Çimde oynanan top oyunu'' anlamını taşıyan RasenBallsport çıkar ki bunun sebebi Almanya'da ki isim karmaşasıdır. Firmalar isimlerini klüplere veremezler...
[IMG][url=http://hizliresim.com/01V68L]

Logomuz standart Red Bull logosu olan Taurus(Boğa) dır. Ayrıca Red Bull'un boğayı temel almasının ana nedeni enerji içeceğinin etkin maddesinin ''Taurin'' olmasıdır... (Sanırım Taurus-Taurin kelime oyunu yapıyorlar )

Burası da mabedimiz,kalemiz,herşeyimiz Red Bull Arena...(ayrıca Zentralstadion olarak ta bilinmektedir) 44.300 kişi kapasitelidir ve Doğu Almanya'da bulunan sayılı mabetlerden olduğu için (stadın bulunduğu Leipzig şehri 200.000 civarı bir nüfusa sahiptir) genelde boş koltuk azdır

Dediğim gibi daha 3 ay öncesine kadar bu takımla ŞL kaldırdım...Şimdi açıkça belirteyim arkadaşlar bu ŞL olayında acayip bir kura balım vardı finale kadar karşılaştığım en güçlü takım MANU idi onlarıda deplasman golü ile 90+ da geçebilmiştim Finalde bile rakibim İnter'di Tabii başarı çok erken gelince bi 15-20 gün açmamıştım oyunu... Şimdi ise tekrar test ediyorum kendimi Aklımızdakilere gelirsek:

1- En fazla 2 sezon içinde standart olarak her yıl ilk 3'e oynayabilecek bir takım yaratmak
2- Her ne kadar paraya ihtiyacımız olmasa da aldığımızdan daha fazla parasal değerde oyuncu satmak.
3- Hiç bir oyuncunun ''Ben x takıma gitmek istiyorum'' diyemeyeceği bir popülariteye erişmek. (Geçen oyunda almışım ŞL'yi adam hala büyük takımda oynamak istiyorum diyor yuh artık benden büyüğümü var)
4- Bunca yıldır bu oyunda başaramadığım tek şey olan adıma stad yapılması (Haa birde FB ile hiç ŞL kazanamadım bugüne kadar. Belki bundan sonra bir de ona el atarız...

KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM...